Söndag

Heeeeeeey !

Nu sitter jag här i köket och lyssnar på musik . Snart ska jag städa huset och duscha . Tog nyss bort nagellacket och känner mej jävligt naken för alla som vill veta ;) Tänkte också ta en PW snart , kylan får mej dock att fundera . - 15 grader är inte det skönaste att vara ute i . Förövrigt fick jag nyss dissen av Wändie bara för hon skulle spela match .. "/ Och MixXen har inte vaknat än (?!) så nu har jag tråkigt . Ska nog åka till Crillebejb snart och mywsa helt galet ! (y

Helgen har sugit snopp för jag fick dissen av en viss person och då har jag tjurat hela helgen bara för jag är så mogen . Väntar på att min syster ska komma och lämna min tröja oxå . Mamma och Roffe kommer hem ikväll oxå och då är jag inte ensam hemma längre ^^ .. Och imorn har vi matteprov och jag har inte pluggat nåt överhuvudtaget ... Bra Carro ! (y


Tillåt mej att sakna detta !

Carru

100122

Heeeeeey !

I brist på något annat att göra så skriver jag några rader i bloggen .

Just nu väntar jag på  bussen som går om 5 minuter ..  Sitter själv också för Oscar och Robin drog till andra bussen .  Största dissen ! :( Snart ska jag träffa Wändie och vi ska till M-berg och mysa !

Nu måste jag iallafall börja gå till bussen .

Hörs när jag är hemma !
Carro


wändie pändie ;D

hahaha tjaaaah har inge att gör mer än pratar me mixxen o lite annat folk ;D o ba för michi busen satsar stort på blogg karriär nu så ville ja oxå skriva XD haha
kom precis hem från träningen, kollade ba kände mej sliten från helgens och gårdagens match XD min fot börjar ju gå sönder igen så o min rygg e bajs ;(

skolan idag va ja inte alls till nån nytta... började me estet där satt ja inne på fejjs o drog lite linjer på mitt papper sen sudda sen linjer sen sudda sen prata ja me li om mina betyg i engelska o estet ligger på g nivå ibåda så de bra :D sen hade ja inge tålamod så sudd ut alla mina linjer igen... förbanat sne i mina ögon

sen har ja inte gjort mer i skolan elr aah började på svenskan lite o gjor 1 tal i matte som e helt jävla fel fatta inge menmen efter skolan blev de att köpa cholkad :D sen hem o kolla andra avenyn o dra till träning o hem igen :d

sådär var min dag ungefär... juste går inte så bra för mej att messa just nu skämmer ba ut mej o tramsar xD haha varning för de om de blir cp menar inge illa iaf e ba trött ;) <333

nu har ja iaf skrivit en jävla massa
hade fettt bra nu jaow pussss

wändie ! <3

natti natti <3

hahahahahhahah! xD

A Lion would never cheat on his wife.. but a Tiger wood!





Natti natti! ;*<3

100118

Heeeeeeellu !

Just nu sitter jag och pratar med Älskling i telefonen och passar på att blogga lite grann . Väntar på att Wändie ska ringa också sen kanske jag skulle prata med Mikejj senare ikväll också .

Idag hade vi Info & Layout på morgonen och sen hade vi Praktisk marknadsföring . Och så klämde vi in lite matte också . Snubblande i korridoren . Vanlig dag !

Nu ska jag vara social mot min älskling .

Hörs senare !
Carro


På väg till Boda Borg ! Mixxen är kameraskygg ..


På väg bill Boda Borg ! Wändie sover på bussen .


På Boda Borg ! Mixxen lika kameraskygg som vanligt ..


På Boda Borg ! Wändie !

Nu får det räcka med bilder ska faktiskt lyssna lite på vad bejb säger i fonen nu . Återkommer med fler bilder !
Latero !

100117

Tjaaaaaaaaaaah !

Nu sitter jag i min soffa och pratar i telefon med Wändie fast hon bråkar med sin bror och jag kollar på Henke i cam så det blir inte så mycket pratande mellan oss .. Fast nu pratar hon igen .

Idag har jag i princip bara städat och gått en PW . Kollat på film har jag också . Center Stage: Turn it up . IGEN ! Haha 4e gången tror jag att det är . Har också laddat hem soundtracket så jag kan lyssna hela tiden .

Imorgon är det skola och jag börjar 8 ! Tror jag slutar kvart i 3 också .. Har 2 lektioner - Info & layout sen 2 timmars hål och sen samhällskunskap ? Är inte säker dock .

Pussiiiii
Carro

Måndag


Idag vaknade jag vid 12.30, eftersom att min mamma väckte mig, annars hade jag troligtvis sovit längre. När jag ändå hade vaknat å var hyfsat pigg gick jag upp & duschade. Efter det fixade jag mig lite, sen åkte jag & mamma ut en sväng sen skjutsade hon hem mig igen.

När jag kom hem la jag mig i soffan och kollade på Fired up, ännu en gång. Förutom det så har jag inte gjort så speciellt mycket idag, bara kollat på film. Jag började också kolla på filmen Jennifers Body. Men den kollade jag inte klart på eftersom jag blev skiträdd, så jag stängde av.

Just nu ligger jag i sängen och kollar på Center stage: turn it up. Snart ska jag försöka sova eftersom jag ska upp tidigt (!) imorgon. Jag, Wändiie & Carru ska till BodaBorg och leka i några timmar. Det kommer bli great, synd bara att emms inte kan följa med.

Nu ska jag snart sova. Natti natti! <3

Mixxen'

100104

GodKväll !

Snart ska jag börja dra mej mot sängen , kan knappt hålla ögonen öppna . Vi ska också till Boda Borg imorgon så måste vara utvilad . Bussen till stan igår 1o.12 och bussen till Karlskoga går 1o.45 . Ansvaret ligger på mina axlar då jag ska väcka både Mixxen och Wändie ( good luck Carru ;) så ingen av oss missar bussen .

Idag har jag iallafall varit med Wändie på stan en snabbis och M-berg . Ytterst trevligt ! Dock finns inget jag ska ha nuförtiden .. Varken torrschampoo eller värmeskydd . Inte ens en mer flaska fanns ! Köpte det mesta iallafall . Efter jag kom hem satte jag mej bänkad framför teven då Paradise Hotel är tillbaka i rutan .

Nu känner jag hur mina ögonlock blir tyngre och tyngre för varje sekund så jag ska hoppa i sängs nu .. Måste vakna imorgon också ..

Hörs imorgon innan eller efter Boda Borg .. Efter får ni iallafall massvis med bilder .

Carro

Städ,- slappardag !

God Eftermiddag !

Har precis slängt mej i soffan med en välförtjänt lussebulle . Har nyss städat hela min övervåning . Hade ABBA på högsta så det gjorde det hela liite ( med betoning på lite ) roligare att städa . Men nu luktar det gott och rent . Öppnade alla fönster och tänkte vädra .. Dum idé ! Då det var så kallt att jag blev en isklump , men lite luft kom det in iallafall .

Snart kommer min syster hit och efter det ska jag åka hem till Crille och kolla på Entourage och busa med hans bror ( som aldrig vill busa med mej , bara irritera ;) så gott det går ..

Ser förövrigt att dataskärmen är fortfarande smutsig så ska ta tag i det . Klarar inte av att se små "fläckar" på skärmen !

Ha det bra !
Carro

P.s. Voddler suger ! De som hade tänkt att skaffa det , gör det inte .. Man kan inte anväda musen ( bara tangenterna ) , helskärm hela tiden ( man måste alltså stänga av hela filmen och gå ut från voddler om man ska göra nåt annat ) , inga filmer finns , och de som finns kostar pengar ( självklart inte alla , men de nya och en del populära / kända ) !

P.s 2. ABBA är jätte bra ! Min nya favorit låt är - Super Truper som har lyckats gå på repeat hela denna tid som inlägget har tagit . Nu ska jag sluta skriva innan jag börjar låta exakt som BlondinBella !


Jag för en stund sen ;)

02.11


100103

Just nu halvligger jag i soffan och kollar på F.O.BMTV och msn:ar såklart . Måste gå och lägga mig snart men är inte trött för 5 öre ..

Idag har jag suttit i min soffa hela dagen och lekt med min syster . Kollat på 3 filmer tror jag . Picture This , Fired up och Wild Child . Morgondagen kommer förmodligen gå i samma anda om jag inte åker till Crille och myser ..

Mixxen kom iallafall på världens bästa idé . Vi ( d.v.s jag , Mixxen , Emms och Wändie ) ska åka till Boda Borg ! Detta ska alltså ske nu i veckan . Vi tänker oss tisdag men vi får se . Återkommer med info .

Nu ska jag iallafall dra mig mot sängen .

GodNatt !
Carro

P.s. Första inlägget 2010 !!

RSS 2.0