ingen e lyckligare än mej idag ! =)

heeeeeej bloggen jag är fett med glad dert är för att carros och mitt super duper mega hemliga uppdrag Ägde fett med mkt !!!
för nu mår jag super och jag är as glad på carro och alla till och med överdrivet social och jag skriver ju faktiskt i bloggen med så jag tkr jag är värt världens största +++!!! 

PK, super duper mega hemliga uppdrag och en carro det gör ungefär dagen till kalas bra ;D
inte nog med det så har jag 100% tur idag på face och det är ju inte varje dag man har mer än carro och micha och alla dom där;D

mohaha pussssss <33

wäääändieee

090929

God Morgon !

Idag börjar jag 12.oo och slutar 14.oo enligt schemat för V. 39 . Alla ska till gymnasiemässan men det har inte vi fått någon information om så vi ska inte dit antar jag . Tråkigt för jag ville se alla där . :))

Idag ska jag träffa Crille på kvällen och mysa . Och på Onsdag ( alt. fredag ) ska jag och Vendela på " Extra super duper hemligt uppdrag " som vi har längtat till i flera veckor .

Nu ska jag klä på mig och spela " FarmVille " ! :))

Carro

15.07

Hejsan!

Nu sitter jag här i skolan och gör inte speciellt mycket. Vendela sitter och spelar crazy taxi, såklart, och dom andra i klassen lyssnar på musik och så. Imorgon är det gymnasiemässan, och där ska jag, vende, frida och sofia stå mellan klockan 08.00 - 16.00. Skön tid :) Efter de slutar man och då ska vi dra och käka på la baguette, muumms :D Nu orkar jag inte skriva mer, kasnke skriver mer imorgon. pusss

Michaela

090928

God för / eftermiddag !

Idag började jag 1o.3o och slutade 11.2o .. Lyssnade på rektorn prata sen fick vi sluta . Vi fick svara på ett par frågor om  " skolk " också ..

Igår var jag med Vendela och köpte energidryck . Sen hängde vi på donken och så .

Nu har jag tråkigt också och ingen har slutat än så jag vet inte vad jag ska hitta på .. Något hittar jag iallafall .

Carro

090925

GodKväll !

Gick till skolan och möttes av den glada nyheten att vi skulle kolla på film . Sagt och gjort ! Klassen valde film och "Monster till svärmor" valdes som första val . Sedan efter många om och men fick vi igång filmen . Efter filmens slut ( 9o minuter ) så tyckte Anci ( Svenska,- engelskaläraren ) att det skulle vara en bra idé att inte ha svenska så vi fick gå hem istället . Skönt ! Även fast vi vaknade i onödan . Jobbigast var det nog för Johan som försov sig och kom 15 minuter innan vi fick gå ..

Efter det åkte jag hem och slängde mig i soffan och efter en stund ringer Vendela - "Kom upp på stan nu !" så jag sätter mig på bussen och åker dit . Sen gick vi runt lite i staden . Sedan åker jag hem och hämtas av syster som jag sen åker vidare med till M-Berg och diverse möbelaffärer .. Kul ! Förutom när hon skulle skjutsa mig inne på IKEA och då körde hon på och sen tvärstanna så jag ramla av ..

Sen träffade jag Vendela ännu en gång och vi cyklade omkring och dega .

Bilder från staden ;

Vrid på huvudena !


På bussen


Sibylla


Wändie med sin PowerKing


Wändie på BR


Jag på BR

Carro

dagarna med carru =)

heeej bloggen
jag kom typ exakt nyss hem... var ute med carro vi åkte runt lite i örebro och kolla läget, elr aah vi kom ungefär till varberga då carro trodde vi skulle bli våldtagna-.- typist henne :D haahh vi skulle iaf till hjärsta... innan denna mörka kväll så var vi här sen där och så nää men ja ska dela med mej lite bilder som vi fota tidigare idag :)

några bildor:


uppvärmings bild på carro :)


Heja oss (L)


HAHA!


spöksnor på min hand och carros halsduk! :)


här är vi :)


Vi är ba för tynga jaoo =D


yeey


sist men inte minst carro och wändieee!!!! :D:D:D

Lite smått och gott, mera bilder mera kul ha en trevlig fredags kväll
pusss

wändie

Onödig Fakta ..

Människan har i genomsnitt arton skönhetsfläckar på kroppen.

Om man kunde köra bil till solen med en konstant fart av 100 km/h skulle det ta 176 år att komma ända fram - utan vilopauser.

Du kan inte begå självmord genom att hålla andan.

En kyss innebär att du växlar upp till 278 bakterier med din partner.

PÅ 1830 talet såldes ketchup i USA som dåtida hälsokost.


Du andas dagligen in 1 liter av andras anala gaser.

En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl.

Blåvalen har världens längsta snopp, den är 5½ meter lång.

Om du bankar huvudet i väggen bränner du 150 kalorier i timmen.

Det finns fler homosexuella pingviner än människor.


Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

Visste du att en kalkon kan drunkna om den tittar uppåt med öppen mun när det regnar.

Carro

090924

God Kväll !

Tacka gud att Nikolina var på bussen imorse . Jag hade ingen aning när jag började ju .. Tog 10 över 8 bussen ( samma som dagen innan ) och hoppades att det var rätt .. Sen såg jag Nikolina och hon sa att ( hon tror ) vi börjar o9.oo så det var tur .

Förövrigt har det inte hänt mycket idag .. Hade "Turism" idag och det lät kul faktiskt . Sen gick vi en "Stadsjakt" och det gick jätte ... bra ! Haha !

Nyss var jag ute med Vendela , vi åkte till Willy's och köpte energidryck , som vanligt .. Sen fick vi massa energi och sprang och lekte "Datten" .

Nu ska jag snart ringa älsklingen och lyssna på godnattsaga ..

Carro

090923

God Kväll !

Just nu ligger jag i soffan med en B&J's på magen och kollar på - "Year One" på datorn . Den är klockren !

Iallafall så hade vi "Brytdag" idag . D.v.s. att vi provar på olika inriktningar . Och idag var det AM ( Anläggningsmaskin ) så vi fick vara på terminalen och köra traktorer, grävskopor och lastbilar . Kul ! Sedan hade vi teori och till sist prov .. Gick helt ok . Vi slutade 2 istället för 4 så det var bra . Imorgon har vi "Turism" och jag har ingen aning när vi börjar ..

I måndags var jag med WändieM-berg och hade trevligt . Vi skaffade oss kompisar ( såklart ..! ) och lekte i hissarna och lekstället . Vi sjöng på scenen och åt på donken . Sen såg vi världens snyggaste kille , som hade massa toffsar på benen och en rosa mössa . Vi sprang efter honom men hann inte ta kort :( . Sen ringde vi och skällde ut Anden men nu är allt bra mellan oss igen . Och vi är tillsammans ..

Bilder från M-berg ;


Bästa Vendela på M-berg .


( Suddig bild ) Jag med en vikinghatt och batman-dräkt .


Halva Vendes hand och "Nya M-berg" .


Utanför Gina Tricot .

Carro

videoinlägg

Heejsan :)

Nu har vendela & jag gjort ett videoinlägg! yeey! :) nu börjar vi komma igång igen, kanske gör ett till videoinlägg imorgon hihi. pussss
Michaela


hejsan

heeej bloggen jag har inte skrivit på as länge ;O
idag ska jag träffa bby efter skolan :D den andra michaela larsson är största dissarn idag ;O

och min hals är också dissare, jag börjar få ont i min hals och bli sjukling och detta kmr ifrån lördags då jag har fått för mej en jävla massa saker ;O knasit värre -.- ska försöka lägga in lite bilder med om jag orkar fota ;P

hare bra puussss

vendela

090921

Godmorgon !

Idag börjar jag klockan 1o.3o . Vaknade för en timme sen och kunde inte sova mer , så jag gick upp och gjorde lite té . Nu sitter jag i soffan och ska snart börja fixa mig lite och klä på mig . ( Note to self; Kolla vädret ! )

Efter skolan ska jag på stan och köpa lite diverse saker . Efter Vendela har slutat ska vi åka till M-Berg och IKEA och leka lite . Lovar denna gång att vi ska ta massa kort att lägga ut här !

Nu ska jag fixa miiiiiiiig .
Hörs senare eller ikväll .

Carro


090915

God Kväll ?

Nu sitter jag i min soffan och lyssnar på Lorentz & M. Sakarias låtar via Spotify . Ska snart hoppa in i duschen och lägga mig i sängen istället .

Idag började jag o8.1o och hade Logistik i 3 timmar sen Företagsekonomi i 2 timmar . Dock slutade vi runt 13.oo istället för 14.1o . Efter skolan åkte jag upp på stan och köpte en Ciabatta och sedan gick jag till Plusgymnasiet och träffade Vendela och vi tog bussen till vårt "Hemliga uppdrag" som gick super . Vi ska dit igen , dock då för min hjälp . Sedan gick vi på stan och gjorde några ärenden när vi var igång .

Imorgon börjar jag o8.oo för vi har Studietid .. Dock ska Yasmine komma också :) . Sen slutar jag 16.oo fast vi får säkert sluta tidigare .  Och på Fredag ska jag på stan med Tjejorna . En av de iallafall .

Nu ska jag sluta babbla ..

Carro

21.46

God Kväll !

Man märker hur bra jag kan vårt schema . Vi hade matte i 2 timmar och Logistik i 1 timme . Istället för 3 och 2 timmar .

Jaja..
Nu pratar jag i telefon med Vendela . Snart ska jag pömsa för jag är trött nu . Imorgon börjar jag 8.1o och har Service och Branscher i 3 timmar och sen Företagsekonomi i 2 timmar . Tror jag ..
Blir inge "Hemligt uppdrag" imorgon för Vendela ändra sig .

Nu ska jag lägga mig i soffan .

Carro

:D

cha cha!

Nu sitter jag här i ett grupprum med vendela och några andra i vår klass och jobbar. Eller aa, vi försöker att jobba. De går dock inte så bra xD Sitter och lyssnar på musik och typ är inne på facebook (y'
& idag så fyller emelie år!! så massa grattis till henne! <3

Efter skolan ska vi hänga med fia & fridis till ica maxi, för att dom ska handla :) hihihihiihi.
Hejdå!

Michaela

090914

God Morgon !

Snart ska jag bege mig till skolan , eller nja , om 1 timme . Börjar 1o.3o . Där ska vi ha matte 3 timmar sen logistik i 2 timmar .. Men det blir kul , hoppas jag .

Imorgon ska jag och Vendela gör "Hemligt Uppdrag" igen . Det ska bli mys , då jag inte har träffat henne på 1 vecka !

Sen måste jag tvinga med någon på stan på fredag ! Akut typ ..

Nu har jag inget mer att skriva , men kanske skriver ikväll .

Latero !

Carro

090909

Nu har jag datorkunskp men vi slutar om 3o minuter, d.v.s 5 minuter enligt mig . Efter det har vi lunch . Så vi ska äta typ nu . Haha vi har administration sen så skriver då .

Latero!
Carro


här ska jobbas ;;d

dax att jobba med ngt sak xD ursäkta min svenska, har precis märkt att den blir bara värre och värre -.- 
menmen nog om det folk klagar jag skiter i ;D 
jag ska skriva lite om frida och sofia med för dom är så coola 
dom kmr från ngn värld uppe i sverige  hahha pratar fett kul :D har till och med egeet grymt språk som jag ska dra ut dom ur deras huvuden och lära mej :) 
jag vet inte riktgit vad jag ska skriva men ah mkt bra människor och nu måste jag jobba med micha för hon  börjar bli otåligt sur på mej för att jag inte är så aktiv, det ska bli skärpa nu vi hörs sen
btw jag lovar att jag ska försöka lägga upp ruliga bilder för denna blogg är fett tråååk iknöööööw 
puuussss på bloggen <3 
wääänddiiiieee 

hihi skolan

hejsan
Nu sitter jag här i skolan och har lektion.  Jag och vende är klara med uppgifterna så då tänkte jag att jag kunde skriva ett inlägg, bra va :D Hihih. Snart slutar vår lektion och då har vi lunch. Vi ska träffa sofia & frida efter lektionen och gå till lunchen tillsammans. Efter de ska vår klass typ åka ut i skogen och göra nåt skit :O fråga mig inte vad.. Ne nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. hihi ser att vendela och håller på att skriva ett inlägg, så de kommer två på raden nu. hihi busigt. Ne nu ska jag göra något annat kul. hihi pusss
Michaela

skolaaaaaaaaan

hahah jag orkar la inte heller blogga carro :D sitter i skolis, mat typ as snart ska ba gå igenom alla frågor sen sticker jag och micha och sofrida till maten ! :D:D:D magen kurrar. 
juippppieee!!! jag gillart inte, jag har tänkt :D hahahahahah carrro fattar och jag vet hon kmr döö för det gör jag :D 
btw drick aldrig energi dryck på kvällar om man måste sova tidigit, jag lovar det går åt helvete xD 
hahah pusssss påer losers <333
 
wändieee

Jag ..

.. Vet inte vad jag ska skriva !

Carro

21.15

cha cha !
Idag blev det skolan. Hade lektioner. Fick MacBook. Åkte hem. Kolla datan. Fatta ingenting. Fick damp. Gick till affären. Köpte lite grejer. Gick hem. Lagade mat. Åt. Satte mig vid datan. Fick damp igen. Nu kollar jag på tv. 
Där har ni min dag! haha, fattar ingenting av denna data :(((
puss 
Michaela

090907

Hoppas alla har överseende med min bloggtorka . Nu ska jag iallafall gå en Powerwalk , ska försöka trycka ut några ord senare . Med betoning på försöka ! Så har ni tur får ni ett inlägg senare ..

LATERO !
Carro

20.57

Inte . Jag . Heller ! xD

Michaela

090906

Jag . Orkar . Inte . Blogga !

Carro

090903

GodKväll !

Just nu ligger jag i Crilles säng och tittar på film - Brüno . Den är .. Helt ok ! Inte den bästa komedin men den duger .

Idag var jag på Plusgymnasiet med ; Michaela , Vendela och Anna . Där pratade vi bl.a om vilken sida som är "inåt" och "utåt" .. Och vilket håll man gosar åt . T.ex vilken sida man ligger på i sängen och vilket håll man kramar respektive person i sängen .
Jaja nog om det ..
Sedan gick jag och Vendela och gjorde "hemligt uppdrag" som gick riktigt bra . Sedan gick vi till ICA , Donken och bussen hem . Hemma åt jag mat och gjorde diverse saker sedan ringde älsk och jag åkte hit .

Nu ska jag vara social och kolla om han inte har somnat ..

Carro


21.05

Just nu sitter jag här i soffan med obo'y i ena handen och administrations böckerna i andra, eller kanske inte precis så eftersom sitter och skriver just nu men nästa. Idag börja jag klockan 8. Vendela och jag kom till skolan lite innan för att ansluta datorerna till skolans nätverk men inte funka de inte. Skoldagen har annars varit sådär, de enda som är kul är väl att träffa dom i klassen och dom i dom andra klasserna. Efter skolan skulle vi sitta kvar och plugga till provet på torsdag men så blev det inte. Istället satt vi och snacka om hur dålig Jensen är och efter ett tag drog vi till Marieberg. Ja ni läste rätt, Jensen suger. Iallafall här i Örebro. Så de blir nog kanske att byta skola igen, denna gången hoppas jag att de blir bra! Så 4 i vår klass ska kanske byta skola, och ja då blev de inte många kvar i klassen. Vi är ju bara 5 stycken. Men vart jag ska byta vet jag inte riktigt. Så man kan nog säga att jag har lite panik!

Imorgon börjar vi klockan 8 sen har vi lektioner till halv 1. Halv 3 har vi idrott så imellan dom lektionerna har vi 2 timmars rast. Kan nog behövas. Ne nu ska jag faktiskt kanske plugga lite, känner att de är lite onödigt om jag ändå ska byta skola. Så får se hur jag gör. pusss

Michaela


090901

God Eftermiddag !

Idag vaknade jag runt o9.3o och gick upp upp och åt frukost . Sedan åkte jag och mamma till M-berg och handlade lite . Jag köpte dock bara 4 nagellack i färgerna - vit , svart , grå och blå . Jag är riktigt nöjd med inköpet . Funderar förövrigt på att beställa hem lite nya lack från "Opi" då min syster har förflyttat de lacken till sitt hus . Är dock inte säker på färgerna men kanske - rosa och röd färg . Det kvarstår att se .

Förövrigt så ( inte nog med att jag gick upp tidigt när jag hade sovmorgon och var på M-berg ) har jag städat min övervåning , städat till min kanin , släppt ut han och låtit han leka i gräset och pluggat några enstaka mattetal som jag är osäker på om vi ska göra eller inte .. Och så ska jag hoppa in i duschen , lägga inpacking och peela , samt platta håret . Effektiv är ett ord jag skulle vilja använda mig av !

Nu ropar mamma att maten är klar så ..

Carro


RSS 2.0