Memories























Carro

Föööörlåt

Förlåten men jag glömde verkligen att ta kort när jag var ute med Vendela .. Får kompensera med extra många bilder nån annan dag .

Nu ska jag fortsätta prata i telefon med baby .

Ha det bra !
Carro

17.02

Nu ska vi åka till Willy's ( äntligen ! ) och tjocka oss . Jag ska köpa dipp och något gott . Kommer tillbaka med massa bilder sen . Vi hörs om , ja vad ska vi säga ,  nån timme ? Ja , det blir super .

Hejdå
Carro

091115

Söndag = pluggdag ..

Det sammanfattar ganska precis vad jag gör just nu , faktiskt .. Sitter i köket och pluggar lite , logistik , administration och svenska ska vara klart . Dock är jag klar med hälften men jag har dock glömt boken i administration så det får jag göra imorgon , ska ändå vara klart på onsdag så det är inte så farligt . Sen ska uppsatsen i svenska vara klar på fredag så jag ligger före lite . Logistiken ska vara klar tisdag .

Efter pluggandet ska jag åka till Willy's med Wändie ( hoppas jag ) om hon blir klar med sitt plugg .. Sen ska jag duscha lite och kolla på någon film , har laddat hem "Barbie och de 3 musketörerna".. Haha ! Den verkar mysig faktiskt .

Imorgon är det skola . Jag har 2 lektioner och håltimme i 2 timmar .. Sen ska jag hem och plugga vidare liiite och ta det lugnt .

Ha det bra !
Carro



Allt plugg ..



Lite Företagsekonomi också .


Musik från spotten är det viktigaste .
Just nu ; "Dada feat. Sandy Rivera & Trix - Lollipop"
"Swayze - James Brown is dead" går också varm här .

091114

GodMorgon !

Till att börja med måste jag skriva att det är exakt 1 vecka kvar till New Moon !! Och dessutom be om ursäkt för min uteblivna uppdate . ;))

Iallafall så vaknade jag för en stund sen och sen jag la mig i soffan har jag inte rört på mig alls . Har fixat mig och ska snart åka upp på stan med Nina en stund , sen ska jag till Crille och hämta min tröja , sen ska jag träffa Wändie och mysa som vanligt .

Nu måste jag iallafall fixa mig lite till innan sta'n . ;))

Ha det bra !
Carro




hahahah

skolan idag som vanligt var ngt trött efter några timmars för lite sömn kanske ;P haha men slutade ändå tidigt och hade bara 3 lektioner som var kul alla 3 =) först engelska satt mest och prata och så sen redovisa  vi i typ 2 min hela gruppen sen vare matte, det var inte lika kul fast micha och jag satt och måla elr aah mest micha  bild kmr sen på hennes fina konstverk (a)

sen var det idrott där vi först höll på som dagis barn och klappade händerna och greja  sen blev det mera dans som blev mera och mera kul ;D haha jaa ikv ska jag spela match och imorn ska jag till stockholm sen när jag kmr hem äre älskade carro som gäller!!!! :D:D:D:DD:

perfekt lördag =)
nu kmr bilderna !



HAHAH! detta e michas konst =)



Den lilla gubben jag fick måla innan michi tog över =)



Är inte maten god så är den rolig =) kanske mer äcklande för vissa
men vår humor e ju lite speciell ;)

wändie <3


hihi

Hejsan bloggen!

Jag ser att dom andra två har börjat skriva lite igen, så då kan väl jag me skriva ett inlägg. Idag va jag i skolan som vanligt. Fokuserad till 100% va jag idag...  eller kasnke inte  ;) Höll seriöst på att somna, inte bra de här! På en lektion satt jag och kolla på andra avenyn & msn:ade med carro :), och ja dom andra i klassen gjorde inte speciellt mycket dom heller dom läste bloggar, spelade spel msn:ade osv. Men lite har jag fått gjort iaf! När jag kom hem satte jag mig och pluggade lite, gjorde faktiskt klart novellen som ska in ;) känner mig lite duktig iaf (a'  Sen började jag faktisk på mitt personliga brev :) jaja inte så viktigt men de va en liten update från mig ;)

Nu är det inte sååå många dagar kvar tills NEW MOON!! De ska blir super att få träffa "gänget" igen! <33
puwwsssss på er ! <3 

Michaela


Music


Jizz in my pants

Carro


091111

GodMorgon !

Som sagt är jag ledig idag , ska dock göra lite Adiministration ändå . Vaknade för ett tag sen och har msn:at med bl.a Mickis , som är i skolan nu . ;)) Nu vaknade Wändie också .

Idag ska jag inte göra något speciellt , kanske träffar Wändie om hon mår bättre annars ska jag kanske åka och fixa / hämta lite saker hos Crille .. Snart ska jag äta något och klä på mig / fixa mig .. Kanske börjar lite med min uppsats i svenska , vem vet ? ;))


Förövrigt är det 10 dagar kvar till NEW MOON !







Carro

tråk

jag har tråkigt-.- gick hem vid 11 idag för jag mådde värre än värst men nu mår jag lite bättre fast tror jag blir hemma imorn med och vilar upp mej ännu mera =) har en hel del plugg att göra också så blir inte helt skolfritt...
alltså ännu mer trååk xD

nu ska jag göra vet inte, har redan pluggat massa idag elr nästan  gjort klart lite av varje fast jag typ inte fattar  uppgifterna, känner mej  massa bra där asså fast resultatet är kanske inte det bästa men jag har försökt och de är väl de som räknas ?:)

hare!

wändie

hmmm

jag är uttråkad skolan har börjat nu och jag vet inte om jag känner mej frisk elr sjuk ''/ jag har inte mått helt bra på sjuk länge nu jag saknart jue..... och  skolan gör mej inte bättre
skulle försöka vara seriös idag och skita i alla det funka ända till jossi och gabriella sa till mej och micha att man visste kan cama på mac bara man har amsn och joo resten av dagen spenderades på msn och garv alltså 0.000000 fokus på skolan och där var man tillbaka till gamla goa tiderna igen XD hahah

aja nu ska ja vila mej ha en trevlig liv godnatt :D

wändie

091109

Idag har jag varit i skolan , som vanligt . Hade 2 lektioner , matte och logistik .. Sen satt jag och Yasmine och spelade FarmVille / Café WorldFacebook , som vanligt .

Snart ska jag ta fram mina böcker och en tidning och leta efter en bra / dålig annons . Sen måste jag duscha och måla naglarna också .

Imorgon har vi 1 lektion - Service & Branscher med Micke ( istället för Kurre ) sen slutar vi , och på onsdag är vi lediga ! =)

Nu ska jag äta något och leta efter tidningen ..

Ha det bäst !
Carro

vill också va social=)

massa länge nu sen de skrevs här.... elr aah carro skrev ju nyss men iaf:D
inget har direkt hänt i mitt liv elr joo lite små detaljer som jag inte tänker dra i bloggen, känns inte sådär jätte bra va:D tror de flesta vet och hur många läser denna blogg ?!? XD

yees idag har jag iaf träffa älskade carro vi gjorde det vi alltid gör =) och pratade typ i fonen med carros pöjk mkt skoj :D hahah

jag sitter och letar massa bra musik nu och sen är biljetterna till sthlm precis bokade så nu blire huvudstaden på lördag med bästaste vän maria :D

nu har jag väl sagt mitt tror jag =) och bara för att carro la in bilder så tänker jag det med ;D



bästaste älsklings carrro :D

pujsssssss wändie


Onödig fakta del 2 ..

Fjärilar smakar med fötterna.

En katt kan bara se svart vit.

Var fjärde svensk är modigare på nätet än i verkliga livet.

I Atacamaöknen i Chile har det inte regnat på 400 år.

En fullvuxen råttas hjärna väger ungefär lika mycket som en halv 50 öring.

Det finns över 500 namngivna fobier. En av de mer sällsynta är dendrofobin där man är rädd för träd.

Den världskände boxaren Muhammad Ali's riktiga namn är Cassius Marcellus Clay.

Tre av tio kan inte ändra ringsignalen på sin egen mobiltelefon och sex av tio klarar inte att skicka ett enkelt textmeddelande.

Det går 31 536 000 sekunder på ett år.

I Bozeman i Amerikas delstat Montana finns en lag som förbjuder all sexuell aktivitet mellan de två könen på gräsmattan framför ens hus. Detta gäller dock bara om de är nakna. Man kan tydligen komma undan om man har sockar på sig...


Carro

091108

Vi lever och mår bra även då det är svårt att tro .. Har haft fullt upp därav den urusla uppdateringen . Jag fick dock ett ryck och kände för att skriva av mig i bloggen .

Biljetter till New Moon är beställda och hemma hos Mickis , så  21 November så smäller det ! Även då det är 1 dag försent . Tjejerna ska återförenas för en kväll och trevligt ska det bli ! Längtar som tusan och knarkar trailers , "Behind the scenes" och deras sountrack för att få rätt känsla .

Biljetter till Sthlm och hotellet är bokat och 5 - 6 December drar jag till huvudstaden med syster och julshoppar lite julklappar och självklart lite till mig själv .

Annars har det inte hänt så mycket i mitt lila liv .. Pluggat och hängt för det mesta .

Träffade Vendela och vi var på Donken lite ( som vanligt ) och ringde till  Jesper . Sedan degade vi mest runt .

Nu ska ja plugga eller duscha , vet inte i vilken ordning jag ska ta det .. Måste göra klart några arbeten och sen kolla på någon film .

Ha det bra !
Carro


Älski på donken


Klassiker på donken


Mina byxor är snyggast !


RSS 2.0