ingen bra dag!

idag är dagen bara skit !
den började trött och nu ligger jag här och är förbanad på allt ungefär på köpet får jag en jävla fucking huvudvärk som vägrar släppa.
Efter en mini olycka idag på idrotten, med en smäll i bak huvudet så har jag varit illa mående och yr och bara för jag är så grinig får jag extra huvudvärk,
jag vill just nu bara dö för att allt är så jävla fel inget får mej att må bra. det blir ju inte bättre heller när mamma kmr upp och bara har du gjort klart allt i skolan ?
jag blev typ tokig och skrek ut min ilska hur mkt jag hatar skolan och vissa lärare hur dom inte har tid för oss och hur mkt hat man får och alllt.... jag kan inte skriva min ilska men jag känner verkligen för att slå sönder vissa lärare plågsamt sedan skrika åt dom hur mkt fel dom för... för guds skull som lärare borde man verkligen ha tid för sina elever och verkligen verkligen ha lite humor och GILLA  elever/barn !!!!!!!!!!!!!!!

hoppas ni mår bättre än jag :)!
/vendela

tröttt

tjoo idag har de varit en seg början som slutade i världs stress -.-
alltså ingen bra dag för min del.
skolan vaknade trött som fan stressa för att bli klar innan dom kmr vilket jag som vanligt inte lyckas med...
när jag var i skolan blev jag bara helt jävla fucking irreterade på alla våra cp lärare specielt åsa och anna lärare :O
tror carro var mer irreterad än jag på åsa men jag var jävla irreterad på anna lärare som typ suger och bara kastar ut allt hat på mej, kommer som en våg ungefär när hon öppnar truten :S

sen då efter epa så tog jag och carro lite rast och for upp på stan opch fixade det sista till bilden och tjocka oss och carro fixar saker som hon redan nämt xD var ganska stressad då vi typ sprang in och ut i godisland 24/7... hahah gud asså när man är stressad glömmer man allt, jag trodde typ  jag lagt kameran kvar inne i affären och massa skiit :P menmen vi tog några braiga kort på godis.
hm... jo vi kom ju lagom till vår matte, det gjorde vi inte direkt förra veckan då jag och carro var på stan och hängde igen. Då kom vi 40 min försent och det var Tobbe bra noga med att maila min kära mor om så det blev lagom med bajs på mej ;P

juste eftersom min störda bror är så korkad och snor alla mina saker dvs mina klubbor som jag måste ha till träningen och mina tofflor plus att min jävla mobil har fått för sig att inte kunna ha hörlurar i, uttaget glappar så jag är så jävla värd en ny mobil nu. Det är så mkt fel som de bara kan vara den suger helt enkelt :O
Joo jag har varit bra irreterad idag och mer kmr väl gå åt helvete för mej ikv .....

haha lite långt inlägg i knöw ;)

hare gott :D
/vendela


Hos C

Jag ligger i C's säng medans han är och gör citronvatten till mig , då jag också passar på att använda datorn innan C kommer och jag blir osocial .
Idag var jag och V på en stanrunda , där jag fick med mig : puder , conceler och saltvattenspray som var mycket behövligt .  Imorgon ska vi äta glass ute i solen .
C kommer och jag måste sluta skriva .

Pusssssss
/ Carro


gått hela dagen -.-

hej igen, idag har jag varit å kollat på amerikanskfotboll med emma, vi gick dit sen hem till mig och fixa oss :) jag käka å så stod jag och valde kläder i typ 1 timma, heh xD sen gick jag till björkhaga, emma cykla. och där träffa vi johan :)
då ringde jonte å fråga om vi skulle va me å de ville vi :) så då träffade vi jonte och hans flickvänn vid sibylla :) efter de åkte vi hem till nathalie som bor i oxhagen och kollade lite på tv och snacka. Sen kom det massa mer folk :) Efter att vi hade varit där ett tag skulle vi hem, och då kom jag på att jag inte hade hämtat min cykel än så de va ganska jobbigt. så då fick jag till björkhaga och hämta den, emma cykla xD sen följde emma mig till haga å sen cyklade jag hem :)
& nu sitter jag här framför datan, ska snart sova :)
pussss


Påtvingad hemmakväll

Kvällen som för mig skulle innehålla festande , festande och mer festande men när jag börjar känna mig sjuk så säger mamma att jag inte borde dra ut men det vill jag ändå men sedan ringer min trogna vapendragare och avbokar så efter en tripp till Willy's och jag är redo för en riktig hemmakväll då jag ska ta det lugnt och äta godis samt tjocka mig.

Puss
/ Carro

sool!

hejsan, jag vaknade vid halv 12 idag av att mamma kom in och sa att hon skulle till stugan, men jag orkade inte följa med. :) Då låg jag kvar en lite stund i sängen sen gick jag upp och käka frukost sen satte jag mig i solen ett tag.
Efter de gick jag och duscha och nu sitter jag här i handduk. Snart ska jag väl fixa mig och sen ta bussen till björkhaga och träffa emma, där har jag oxå min cykel. Lämnade den där igår när jag inte orkade cykla hem, så samuel skjutsa hem mig på moppen. :) Men på vägen kom polisen, men som tur va blev vi inte stoppade :) aja, iallafall idag ska jag vara med emma som sagt, vi ska nog till behrn arena en stund och kolla lite på amerikansfotboll. Ikväll vet jag inte vad som händer , hoppas att de blir något kul.  orkar inte cykla runt eller sitta å grilla. :)
Nu ska jag väl klä på mig och fixa mig sen dra ut i vår vädret.
pusss / michaela

70 års kallas

hejsan :)
kvällen igår var allt lyckad och lugn för min del elr aa ett litet bråk trängde sig in men är löst på 2 röda annars vare super :D
idag ska jag åka till mormor och morfar och träffa min moster och dogisarna såklart :)
morfar fyller ju 70 år så har inget val än att hänga med, fast jag inte vill -.-
är ju amerikansk fotboll idag på bhern arena, jag vill kolla jue ;O hahha aja kanske hinner om mor vill åka lite tidigare som jag hoppas på.
Pansionärerna har ju inget internet vilket är skiit sugit :S
men kvällen idag är icke planerad så jag antar om inget blir ändrat att det blir ganska lugnt :) haha tänker iaf inte sitta mitt i en mörk skog och grilla de vägrar jag!!!

btw fan vad härligt väder fett najs och snarrt äre sommarlov med och då åker jag till turkiet och ska bli brun:D:D:D:D
nu ska jag åka till motala -.-

puussss höres
/ verre


Lördagen


Klockan visar 08.57 då jag vaknar av solstrålarna som tränger sig in i mitt rum ( självklart ångrar jag nu att jag inte förhindrade detta genom att ta ner gardinerna ) , är sugen på många timmars sömn till men som vanligt har jag druckit för mycket citronvatten då var det bara att pallra sig upp och gå till toaletten. Efter x minuters tänkande bestämmer jag mig för att inte gå tillbaka till den mycket varma och sköna sängen , utan istället gå och sätta på datan och vakna lite till liv eftersom det är mycket som står på schemat idag . Ska pallra mig upp på stan för en fika med någon hoppas jag och sedan ska jag självklart fixa mig inför kvällen . Dagen igår slutade på allra bästa sätt , då jag och L gick en promenad bort mot solhaga där vi träffade på många gamla och ( självklart ) kära ansikten som var på väg mot K där det var fest som stod på schemat , dock valde vi att fortsätta vår fina promenad i lugn och ro , istället för att vingla runt .
Nu ska jag ta något att mumsa på sedan väntar duschen . 

                                                                                                                                                                                                            / Carro♥


Pussycat dolls - Jai ho

Soundtracket från Slumdog millionaire.




Tjiing
/ Carro

TGIF !

Heeeeeej  bloggeeeen !
Vet att jag inte har skrivit på ett tag men har inte haft så mycket att berätta. Det ska det dock bli ändring på.

Idag har vi haft en fotografering, som var väldigt trevlig. Vi hade ett tvärtom tema, så jag var tönt och Anna skulle vara fjortis sedan böt vi skyltar. Vi hade idrott där jag fick springa som en tok. Mickisen och jag lovade att vi skulle gå och kolla på en dansföreställning som Karros danstvåor anordnade. Dock förstod vi inte mycket så vi åkte tillbaka till skolan där jag på vägen slank in och köpte en fanta och bilar, som sedan tog slut på 5 minuter eftersom Robban fick redan på vad jag hade köpt. Skoldagen slutade med en promenad runt halva sverige, eftersom Robban tog mina nycklar för han inte ville gå själv, så jag följde honom en bit och avslutade med en lång kram.

Ikväll ska jag träffa en kompis snart och gå en promenad kanske eller något. Kommer bli väldigt trevligt iallafall. Måste tagga inför imorgon kväll - då de händer saker.

Pussssss
/ Carro ♥

olalal

bara för att micha tkr att de inte är fart just nu så ska jag ta och skriva ngt :)
haha aah typ idag har det varit ganska lugn ta började med nationella matte prov sen rulla de på, ganska segt på slutet vare typ 3 lektioner irad och bara se på film *snark* men de är ändå ganska chill :)
och det där jävla fotot de behöver man ju inte äns tala om ;O att allt ska vara så jobbigt !!! hah men nu har vi ett tror jag, om de inte blir ändrat ännu en gång man vet ju aldrig med dom där små busungarna xD

aja efter skolan åkte jag och träffade lite folk som slutade med fetaste utskällning när jag kom hem bara för jag sa att ja skulle vara hemma om 45 min sen råka de bli 2 timmar senare, sen råkade jag glömma svara i mobilen... inte bra vendela eriksson inte bra -.-  haha mor min var inte så jätte gla om man säger så :P
ahha jaa hon skrek på mej utomhus där alla kan höra :O PINSAMT !!
hah vi skulle bara åka till optikern och den stängde kl 18.00 och jag kom vid halv 6... efter vårat gräl så försökte hon bli ''kompis'' med mej igen hhaha bättre lycka nästa gång säger jag bara, har man bråkat med mej får man skylla sig själv om jag inte svarar för då blir de bara ännu mer damp från min sida :)

Ibland när jag bråkar så kan jag bara börja as garva och det är ju inte de smartaste för då blir jag ihjälslagen hah och varje gång jag ljuger så börjar jag skratta och det gör inte saken bättre XD

hahaha jag ska bättra mej på att göra saker jag säger, är ju inte första gången xD
 hare bra pusss :) <3
/wendela

foto :)

hejhej!
jag känner att det har varit lite dålig uppdatering på sista tiden, baara jag som skriver ju :O
ska skälla lite på tjejerna imorgon ;) idag har vi haft nationellt prov i matte, det gick sådär :) hoppas att de gick bra iaf.
Imorgon ska vi ta avslutningsfoto på morgonen. vi har gått runt hela dagen idag och undrat var vi ska vara och så men vi har till slut bestämt oss, vi har iallafall tvärtom tema. :) jag kan lägga upp lite bilder på oss sen :)
imorgon är der ju fredag med, vi slutar 2 eller något sånt tror jag, vi har ingen syslöjd i morgon :)
Men nu ska jag fixa fram lite kläder tills i morgon och prata med tjejerna, pussheej! / mickisen

puss

hejhej, utvecklingssamtalet igår gick gansak bra. Idag slutat vi 20 över 12 som vanligt sköönt :) Efter de gick emma och jag och köpte lite godis sen hem till mig för att kolla på film :) jag somna nästan under filmen, hahah som vanligt.
Sen åkte emma hem, och då satte jag igång med att plugga lite. :) blev ett kort inlägg, orkar inte skriva mer just nu x)
 nu ska jag kolla på tv, pusshej  / mickisen
lägger in en video me, som ni kan kolla på. ;)



Nick Pitera - I Will Always Love You, värsta tjej rösten as cooolt ;)

utvecklingssamtal o.O

tja tja!
Nu sitter jag här framför datan och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Vi ska på utvecklingssamtal, inte så jävla roligt men det är ju ett måste.. hoppas det går ganska bra iaf. :) Skolan idag var ganska okej, på bilden gick emma jag och runt ute och fota till vårat projekt. :) Efter bilden hade vi matte i 2 timmar, vi gick igenom massa gamla nationella prov. Så hoppas de går bra på nationella provet på torsdag :) På fredag ska alla 9:or på skolan ta ett avslutning kort, och våran klass vet inte vad vi ska ha för tema, några förslag ?? vi har några förslag men inte alls många, så lite hjälp vore bra :D Nu kom mamma hem, hon sa att utveckilngssamtalet va kl 17.45, jag som trodde de va kl 17.00aja nu ska jag väl ta det lite lugnt ett tag sen åka till skolan. Vi hörs!  pussssss / michaelä

^^

hejhej
i fredags va vi ju hos carro och i skolan, men det vet ni ju redan. I går så kom emma hem till mig och så fixade vi oss, sen drog vi till haga och träffade johan och jojjo. Sen drog vi till McD och träffade vendela,maria,phille,alle,putte och toufik, men där va det ganska tråkigt så vi drog till karslundsskogen. :) Efter en stund kom samuel, alle å phille. Så vi startade en eld och bara satt där och hade det trevligt :) senare kom alla från McD en stund med sen drog dom. :) När klockan slog 12 så va det den 19 april å det är johan födelsedag så vi sjung lite för han :) Grattis johan! Vid halv 1 drog emma och jag hem till mig och kolla film sen så somnade vi. :) Idag har vi inte gjort så speciellt mycket, emma drog hem vid halv 2  efter de så kollade jag på sämsta filmen, sen hoppade jag in i duschen å nu sitter jag här :D
Sen ska jag väl kanske åka till bh och träffa emma en stund, men vi får se :) puss <3
/ mickisen


Knäckebrödsdansen

När jag såg film på dessa kattiga killar så höll jag på att kissa på mig, dom är så klockrena och verkligen bjuder på sig.

Låt mig presentera - Knäckebrödsdansen


Kolla 0.46 och 1.16 ! Då är det bäst. Sen när han tappar knäckebrödet.




/ Carro

Vanlig söndag

Heeeeeej !
Igår blev det inga inlägg alls eftersom jag inte mådde bra, har haft ont i huvudet i 2 dagar nu och halsen ska jag inte ens börja prata om. Jag gick ändå ut en promenad med C fast jag känner mig lite hängig men har lovat han att vi ska ut och gå igen.

I fredags dock hade vi väldigt kul. Vi åkte till Willy's vid 19.30 sedan bar det av till skolan där vi inte stannade länge, eftersom alla hade gått och ätit och det var inte många där så vi begav oss hem till mig istället där vi dunkade musik och gud vet vad. Efter en stund tröttnade vi och halvsov sedan fick jag x antal sms där vi blev tvingade att åka tillbaka till skola, så vi satte på oss kläderna och cyklade iväg till skolan, där det var lite roligare än förra gången. Jag fick också spela lite WOW ( vilket var jätte kul fast lite långtråkigt )och dansa lite. Sedan skulle Emma och Anna hem vid 2, då åkte vi hem till mig igen där vi fortsatte dunka musik sedan ringde min telefon och då var det Marcus som ringde och ville att vi skulle komma tillbaka med det ville ingen annan än jag så efter en halvtmmes prat med Marcus så var det dags att sova.  Vi däckade först i soffan med sedan flyttade vi oss till sängen. Efter att tjejerna hade dragit så drog jag mig upp ur sängen och träffade bästa C.

Idag ska jag plugga, städa och fixa lite ( söndag ju ). Sedan ska jag kanske ut och träffa lite folk. Först ska jag försöka ta mig upp ur soffan ( där jag förövrigt somnade igår kväll ) och ta en dusch. Jag hoppas på att det blir en fika med nån och kanske en liten stanrunda. Fast jag måste egentligen plugga nu vilket jag faktsikt ska också.

Ha det bra !
/ Carro.

Just nu

Nu sitter alla här och diskuterar skolan och om vi ska åka dit eller inte ( eftersom det är lan ) jag röstar på att vi ska dit men inte vende för hon har blivit lite trött och så. Men som det ser ut nu kommer jag få som jag vill och vi åker dit.

Nu ska vi åka
Pussssssssss !7
// CArrro

fiix

Heeeeejsan!
Nu sitter jag med musiken på,  duscha gjorde jag nyss och snart ska jag fixa lite mat och sen blir det fix :D När alla är klara så ska vi ses utanför willys och sedan handla lite till kvällen sen ska vi åka till skolan och kolla hur alla har det där ;)
Våran klass ska typ lana idag, eller inte alla men dom flesta. Och sen kan man oxå kolla på film om man vill :D Efter att vi har varit där en stund så ska vi väl åka hem till carro och hitta på något kul, där ska vi också tillbringa natten :D
Nu hinner jag inte skriva mer, måste laga mat och fixa mig.  Vi skriver kanske något ikväll :)
pussssssssssssss <3 / michaela


I skolan

Heeeeeeeeeeeeej bloggeeen !!
Eftersom Wändeela och Emma stack till teatern så fick jag och Mickis vara kvar i skolan och grejer. Nu Sitter vi i datasalen och pratar med Kevin och gör massa saker. Ikväll ska vi ha lite kul och festa hos mig och sen ska vi sova eller ja sova och sova. Nu ska vi fortsätta med vår krönika.

Tjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing !!
/ Carro

...

Heeeeeeej !
Idag var det torsdag, hände inte så mycket. Vi gick till Von Lidl - fick inte köpa cider, blev sur, kom tillbaka fick - reda på att vi inte fick kolla på teater imorgon, gjorde rest i SO.
Imorgon är det fredag och då ska tjejerna sova hos mig och vi ska till skolan lite och kolla när killarna lanar och ha trevligt. Nu ska jag snart sova.

Sha sha !!
/ Carro

j*vla rubrik x)

Hey hey!
Idag gjorde jag nationellt prov i engelska, det gick iaf ganska bra tror jag. :) Sen har jag och carro gjort klart en rest i so:n, tummen upp till oss (y) :) För ett tag sedan var våran klass på bio och då råka jag och carro (och vendela) prata lite för mycket, så då skulle vi kanske inte få hänga med till stockholm på "klassresa" men det får vi nu tror jag, men det jag skulle säga var de att i morgon ska vi på teater och då får vi inte hänga med. Carro blev glad å jag lite sur, men om vi inte går på teatern så kan vi inte göra en uppgift i svenskan så det är ju lite skönt att vi slipper den.. :) Så imorgon när våran klass är på teater så får jag och carro vara med 8:orna och plugga !  OCH i morgon är det fredag så då händer det grejer, eller ah vi ska mysa hemma hos söta carro :):):):) Vi ska väl bara vara hemma hos carro och kolla på film, prata och mysa lite, hon är  ju hemma själv :) & då kanske vi gör ett videoinlägg. ;) Nu ska jag snart hjälpa syster med maten och sen ska jag väl hjälpa till att tvätta. Duktig jag känner mig (y) hihi.
 
Nu ska jag kolla på andra avenyn, kyss å smek! vi skriver nog imorgon :) <3 / mickisen


hothothot

va tvungen att lägga in denna video, lite snygga pojkar ! ;)


nationella :S

heysan
Idag va det en vanlig skoldag, inget speciellt hände.
Men i morgon ska jag göra nationella prov muntligt i engelska som inte kommer gå någe bra. längtar inte precis..
Önskar att man inte behövde göra några nationella prov. Nationella prov är ju inte de roligaste direkt.
På fredag ska vi gå på någon teater kl 10, men inte får man någon sovmorgon!
Och på fredag är det ju lixom fredag, så då ska vi tjejor sova hos carolajn och ha det mysigt :) så det blir nog najs. 
Jag fick också reda på idag att på måndag ska jag ha utvecklingssamtal, som jag gärna slipper..
Idag är det onsdag så då blir det väl att kolla på roomservice och sen grey's anatomy  lite senare eller något liknande :) 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan bara ta det lugnt, ha det bra!
kysssar / mickisen

trallalalal

haha hemma från träningen som inte alls var som jag trodde xD
inte alls seriös för våran tränare stod och prata med några andra tränare om vilka dom ska ta upp i damlaget till nästa säsong och skit. så vi andra körde lite brännboll fast med innebandyklubbor och så det var ganska chill, snacka lite och så där :) haha
men innan träning så träffae jag emma och johanna och jag läste carros inlägg att hon också träffat dom, fan vad coolt ! :D haha
johanna och emma måste vara värsta kändisar som alla träffar xD nejmen asså jag skämta men det var lite coolt elr aah beror ju på vem man är och tkr :p
och bara så alla vet så är jag as glad, jag vet inte varför men glad är jag !!! ::):):)):

kysssar
/vendepende

rubrik

Lite videos, enjoy :)<3 / michii


Justin Bieber - Cry me a River, riktigt duktig :)



Någon - Let me love you

Rubrik saknas..

Heeeej bloggeeeeen !!
Today har vi slutat kl. 12.20 efter det trampade vi iväg till Mickisen och sedan bar det iväg till godisland. Jag, Mickis och Wändela åkte hem till Wändela och hängde lite innan det var dags att ta sitt pick och pack och dra vidare, vilket för mig betydde vidare till haga för att träfa lite härligt folk. När jag satt där med Anna så fick vi ett sms om att vår träff var inställd idag, men vi tog vara på den tiden då vi redan var där. När Matilda och Amanda kom spelade vi lite spel och pludrade deras kylskåp, sedan när Julia kom målade vi naglarna och gjorde lite allmänt fjortisstuff.  Efter allt detta åkte jag och Anna hem och träffade Emma och Johanna på vägen.

Som alla redan läst så ska tjejorna sova hos mig på fredag, vilket jag hoppas blir trevligt och inte allt för stökigt.  Det kommer säkert bli väldigt mysigt att ha dom här, så vi ska lyssna på musik och kolla på film och leka fjortisar.  Pussssss / Carro

Eftersom alla lägger in musikklipp så tänkte jag inte vara annorlund utan också lägga in ett klipp.
Varsågoda  Röysopp - happy up here 


 

döör ;o

fick just reda på att jag har utvecklingsamtal imorrn kvart i 5 -.-
dax att berätta allt för mami så hon inte får chock imorrn för Tobbe lär ju överdriva som vanligt. Vet ju ungefär vad som kmr sägas så ah. Men enligt mej så har jag blivigt mkt bättre och så, vist får man vara lite trött ibland ?:)
haha aja får fixa allt det senare ikv för nu har jag special träning dvs uteträning :O jag kmr dö har inte tränat på hela lovet för att jag varit sjuk, elr jo jag spelade ju ö-cup men de var ju för en vecka sen och då var jag som sjukast så vad gav de mej xD hhaa aja
juste kom ju på att eftersom vi tränar ute idag så blir det en timme kortare träning, så jag kmr hem en timme tidigare idag typ vid halv 10 ist för halv 11, as skönt!!! :D
pusss ses ikv kanske
/vende

hehe ;)

Sha sha, glömde skriva lite i förra inlägget, va för ivrig för att lägga in videosen ;)
I morgon är de ju onsdag, å vi börjar 20 över 8 :)
Jag ska försöka att få me tjejerna på att göra ett litet videoklipp på oss som vi kan lägg upp här :)
på fredag ska jag, vende och emma sova hemma hos carro, massa mys på de :) kanske gör lite videos då, vem vet :)
Idag är det dubbel avssnit av Desperate housewives !!! :):):) så de ska jag se på (y)
Nu ska jag leta runt lite efter roliga/bra klipp/låtar m.m kanske slänger upp något här sen :)
pusseen ! (k) / mickis

hejsan :)

Heejsan, de va ett tag sen jag skrev , fy på mig :)
Idag sluta vi tidig som ni säkert läste på vendes inlägg här nedanför :)
vi satt hemma hos vende och hängde, ganska skönt faktiskt :) jag ramla typ oxå ner i carros knä, fick lite ont :(
Carro lärde oss att lägga in sånna här videos på bloggen, så de kommer nog komma några stycken ;)
här kommer lite skön musik, hoppas ni gillaR't ;)
pussheej / mickisen




Natural Black - Far From Reality





Sean Paul - Gimme the light


Mr. Bean Dance, haha as kul ;)

hahah

tkr det var svin kul att lägga upp låtar iaf bra och den här låten älskar jag <3


S.T.C - Det bästa som hänt mej

blabla

hello
har inte skrivigt på ett ta nu. men idag så slutade vi 12.20 som vanligt :)
en lagom början på första dagen efter lovet :D
efter skolan åkte vi först till micha sen till godisland och sedan hem till mej;) muhuhaha

Sen har vi ju också bestämt att fredag så kommer jag och micha kanske emma, besöka carros hus och sova där (hur man nu tolkar sova) jag ska försöka få med mej högtalarna, så det kmr bli as mys :D
haha och eftersom att micha och carro var här så fick jag lära mej hur man lägger upp musik haha så nu prövar jag väl och ser var jag landar :)
haha japp precis vad jag trodde så blev det att fråga michi om hjälp för jag hade redan glömt xD men nu löste det sig ahaha
låt mej presentera: Akon- Saviour Tonite!


hare gött
/vände

Musik


Eminem - We made you





Caramell - Om du var min



Bildregn

Eftersom jag är så himla uttråkad så kände jjag för att lägga ut lite bilder på dessa finingar. Enjoy !                                                                                            
Ha det gött !!
 Carro

I'm home

Heeeeeeeeeeej !
Nu är jag hemma efter en weekend på Tjärnö på västkusten. Skulle komma hem igår men det blev lite komplikationer så vi tog vårt pick och pack och begav oss hem idag. Skrev ju att jag skulle ha internet, vilket jag faktiskt skulle, men med min vanliga tur så gick det inte få igång det förbaskade internet och det slutade med sura miner. Så mycket uppdatering blev det inte här.
Nu är jag hemma och ska snart hoppa in i duschen och fixa sen är det skola imorgon.

Tjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing !
/ Carro



Detta var den lilla stugan som jag bodde i.


Skagerak på kvällen.


Mamsen med nåt i handen


Skagerak på dagen.


En mussla som jag hittade.

:) :)

hello !
Idag vakna jag vid 1 sen gick jag upp och fixa lite. Efter de åkte jag  & syster me mamma till willys å handla, sen färgade syster håret på mig, det blev  färgen true brown elr vad den hette. blev ganska bra tror jag (y)
Efter käkade jag mat och nu sitter jag här :)
ikväll vet jag inte vad som händer, tror att jag ska åka å träffa emma en stund iaf, sen får vi se :) :) 
någon som kanske vill hitta på ngt ? :)
nu ska jag fixa lite å så, pusshej :D / Mickisen


en liten bild från förra sommaren, på väg till liseberg ;)

yeeeeey

idag äre en gladerdag, fast vädret håller inte med mej :O så det är ju det negativa ''/
men iaf idag har jag varit hos maria och hängt :) kollade på när hon höll på att städa sitt rum :) haha
vid 4 åkte jag, maria och mami ut till mberg för att köpa skor till mej. Tog ett tag innan jag hitta ett par som passa, menar antagligen är skorna as små elr as stora ingen är någolunda bra''/ men jag hitta ett par iaf fast inte på mberg utan inne istan :D blev lika dana som maria har. Det är svarta tygskor som jag faktiskt kände här hemma var lite lite stora men skit samma dom satt iaf bäst på mina fötter än vad ngn annan sko gjorde .P haha
btw så ska jag köpa minst ett par skor till, det är alltid bra att ha skor :) blir väl fler längre fram till sommaren med :)

och så köpte vi ju mat på saigon, elr ah mamma köpte och båda åt :D fett najs fast blev lite mkt tror jag men nu har jag iaf matlåda för en vecka xD  nu sitter jag här och ska msn:a massor sen senare ikv vet jag inte vad som händer får se ska iaf kolla på film nu :)

hare / vände :D


-.-

Hejsan, nu sitter jag här framför datan som vanligt och har ganska tråkigt !
Jävla skit väder vi har idag alltså, bara regnar -.- 
och jag har ingen aning vad jag ska skriva om nu. Och jag har fortfarande inga pengar på mobilen så det suuuger! 
idag är det typ världenstråkigastedag, eller det känns som de iaf -.-
och min syster skulle igentligen färga håret på mig idag, men nu verkar det som om hon inte ska de. så bajs på de.
Nu blev det ett lite gnäll inlägg men så äre ibland. Ska försöka att bli lite positiv tills nästa inlägg :D 
pusshej  / michi

Good Morning

Heeeeeeej bloooooggen !
Anledningen till att  jag är uppe såhär tidigt är att mamma väckte mig för en timme sen eftersom vi ska åka och handla ( igen ) godis och grejer till den 4 timmar långa resan.
Kort inlägg men mamma sa nyss at vi ska åka om 10 minuter och jag har inte ens klätt på mig.

Skriver sen
Tjiiiiiiiing
/ Carro

mickisen har mer tråkigt xD

hejhejhej :) nu sitter jag här framför data å tv och fryser, jag har ont i halsen och så känner jag ingen smak!
Jätte kul att vara förkyld/sjuk på påsklovet, verkligen...  -.-
Idag har jag iallafall varit på stan med syster, jag köpte ett par gråa leggings och sen hårfärg (y)
Kl 3 hade jag klipp tid så då gick vi till frissan å klippte mig, klippte faktiskt lugg å de blev gansak bra tror jag ;)
Efter de har jag bara varit hemma, träffade emma en lite stund förut men det va kallt ute så vi drog hem.
Och nu har jag ganska tråkigt, någon som har lite bra filmtips kanske ? :D:D Vore lite mysigt att kanske ta på sig mjukis kläder å sen krypa ner under täcket och kolla på någon bra film :) men får se om man vågar ladda ner någon film, hah :)
men nu ska jag kolla runt lite efter bra filmer, pussheej ! <3 / michaäla

Vende har också tråkigt

jag sitter här och gör ingenting eftersom att det inte blev ngn trääning så blev det 2,5 timmar lediga... kulkul!!!
det blev inget för att hallen var låst bara för att det var påsklov -.- löjliga regler tkr jag men men,
ikv blire att inte göra ngt för jaghar inget att göra så en kväll bortkastad på ett lov det är icke bra:O

hare bra
/vende

Carro har tråkigt

Eftersom tjejerna drog nu ( skulle hem till sin pappa ) så sitter jag här själv och har super tråkigt så några inlägg där jag skriver om hur tråkigt jag har får ni stå ut med.
Förövrigt så börjar det bli lite småkyligt och en varm kofta skulle inte sitta fel, undra om jag kan tvinga mamma springa upp och hämta en åt mig. 

Puuuuuuuuuuuuuuuss 
/ Carrrrrrrrrro

Småfolk, kanin och allt som hör till..

Nu sitter jag här med mina lillgrannar i solen och kaninen springer runt. Kom typ nyss hem från stan med min polare och så har jag ätit och snart ska jag packa lite till torsdag eftersom mamma är på mig hela tiden. Nu ska jag iallafall göra nåt kul med småungarna.
Det blev ett ganska onödigt inlägg men jag hade inget att göra så ett litet inlägg skadar väl ingen och tjejerna ville se när jag skriver.

Tjiiiiiiiiiiing
/ Carro

Satan denna rubrik !!

Heeej bloooggen !
Tänkte slänga in ett inlägg innan jag springer till bussen.
Idag väckte mamma mig och vi åkte till syster och sen handlade vi, lämnade syster och fortsatte handla sen när vi kom hem så fick jag köra bilen, vet dock inte om mamma kommer våga låta mig köra mer eftersom jag höll på att krocka 2 gånger.
Men iallafall nu ska jag snart gå till bussen och träffa en polare på stan för lite fika och allmänt trashtalk som vanligt.

Ha det !!
/ Carro

halloj !

heey, idag så har jag varit med Emma, Vende och Carro hela dagen typ :) Vi gick typ till ica och köpte glass, eller jag köpte glass :) sen gick vi till McD och typ satt där, carro köpte glass som jag betala :D haha sen gick vi typ å lekte vid kompisgungan. :) efter de åkte vi lite moppe, carro fick köra min moppe! :O sen åkte jag hem å nu kollar jag på tv :D
Jag börjar typ också att bli sjuk, inte kul..  Vende å emma har typ smittat mig :P haha.  I morgon ska jag klippa mig, jag tror att jag ska klippa lugg :) nu ska jag snart sova, pusshej ! <3
 
btw bli medlem (a) ;) http://www.gratissms.se/z11nnfezl9  / mickisan

14.31

Heeeeeej bloggeen !!
Sitter här och kollar på Life of Ryan och ska snart  göra lite nytta, kanske städa, kanske städa, troligtvis städa. Måste städa i badrummet eftersom jag tappa hla mitt solpuder på golvet så allt ligger utspritt over hela badrummsgolvet. Sen råkade jag tappa tallriken med chokladbollar ( läs några inlägg ner ) så allt pärlsocker ramlade ut, så en dejt med dammsugaren blir det väl nu. Måste också organisera lite på övervåningen, vet inte vad som ska stå vart och vilket rum.

Fick just reda på att vi ska åka till Trollhättan ( ? ) på torsdag och kommer hem på lördag eller söndag. Tar självklart med mig datorn och så.

NU:  Städning

Tjiiiiiiiiiiiiing
/ Carro

påsklov :D

hejsan :)
idag vakna jag vid typ halv 12, sen städade jag hela lägenheten, hade lovat mamma de :P Sen kom syster och då käka vi frukost och nu sitter jag här framför datan. jag ska väl snart hoppa in i duschen sen kl 4 har vi tvätt tid så då jag ska jag väl hjälpa syster att tvätta lite. ;) ikväll vet jag inte vad jag ska göra, får se :D   + att JAG HAR INGA PENGAR PÅ MOBILEN :O  inte kuul !  så ni får väl ringa.. ;)  å nu äre påsklov och det är fett najs väder (Y):D
men nu ska jag duscha, puussheej ;D <3  / mickisen
 

tjabba tjena halllå :)

Heej
I helgen har jag mest kolla på örebro cups matcher, jag har oxå varit med anna, jennie, emelie, emma, vende och sen några trevliga pojkar ;) Idag skulle jag och emma upp kl 7 för att åka och kolla på vendes match kl 8 men det orkade vi inte, så jag sov lite till sen åkte jag och  hämta emma vid 1 å så åke vi till mellringe hallen å kolla då istället :) Efter de åkte jag och emma å tanka sen åkte jag hem :) nu sitter jag här hemma och inte gör så mycket, kollar lite på tv :)
Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske ska träffa emma senare men vet inte vad vi ska hitta på :)
I morgon ska jag väl hjälpa syster att tvätta sen ska jag kanske klippa mig om jag inte gör det på tis. ;) funderar på att klippa lugg igen, men får se vad det blir :D nu ska jag snart käka sen bara ta det lugnt, börjar bli förkyld elr nåt med :/
puss å kram / mickisen :D <3  



buuuhuuuuuuuhuuuuuuu

jag är svin arg och det är för att dom som håller ö-cup kan ingenting!!!!!!!
dom kan ju fan inte hålla på att ändra regler. Har dom sagt en sak så kan dom inte ta tillbaka det j'vla åhh det kokar i mej...
egentligen skulle vi spelat semi nu klockan 12.30 för vi vann våran grupp, det var det första beskedet vi fick till och med KFUM tränaren ringde och gratulerade och tyckte vi var värda det.. Men nej lite senare ringer dom upp och säger nej ni får spela kvarten imorrn kl 8 imorrn vi ville ändra till målskilnad ist, men innan räknade dom bästa möten och det vann vi på och enligt regler så är det så det funkar i en cup, så är det i alla cuper förutom i fucking örebro cupen -.- 
Jag gissar att KFUM inte heller är så glada för dom skulle egenltigen spela den matchen vi spelade nyss men ist blev dom ner flyttade till B-slutspel i semi... jaaa det här var ju kul.

Hade vi spelat halv 1 så hade vi haft full trupp och en riktig målis inte spelat med 8 utespelare och en utespelare i målet, såhär blev det för att 94:orna hade också kvartsfinal ''/ riktig otur menmen nu är det klart och jag är sjuk så ska sova nu och vakna på kanske ett gladare humör ::)

/vendee


Ö-cup

godkväll:)
jag har faktiskt inte haft tiden till att skriva här i bloggen. Är ju som sagt upptagen med ö-cup och kalas och jag vet inte allt vad det nu är...
men nu skriver jag ett kort inlägg om örebrocupen,

fredags spelade jag premiär matchen på ö-cup där vi vann med 2-0 mot ökerö
idag (lördag) spelade vi match mot kfum där vi vann med 2-1 sen körde vi en match på eftermidagen mot is saga där vi förlorade tragist nog med 1-2 ''/ riktig skit match !!!
men iaf sen fick vi reda på att vi hade faktiskt vunnit hela vår grupp och gått vidare till a-slutspel, semifinal.¨
Men sen kollade jag upp det där och det var fel lite överallt tkr jag, för det stod olika överallt:O
men nu äre iaf klart att vi kom 2:a i gruppen och spelar i a-slutspel kl 8 imorrn biti (Y) woho bara att tagga, kvartsfinal ffs klart som fan vi ska ta hela skiten ;D hahah aja nu måste jag fan sova ska upp 5 imorrn... lång dag imorrn men lika kul för det :)

btw så ska såklart min hals balla ur lagom till cup, så jag spelar typ utan ork och ont och kan inte andas när jag tar min spurter. Jag vet jag borde inte spela men det är för kul för att avstå. Inga sjukdomar hindrar mej inte, full fart framåt asså snart klart ju bara att kriga på som fan in i det sista sen har jag ett helt lov på mej att vara sjuk ''/

puuuusssss lycka till, till mej godnatt :)

/VÄNDE


Kanal5

Det är Kalle och chokladfabriken på 5:an just nu !

Hjälp ?

Tänkte nyss göra bloggen lite finare och lägga in denna bakgrundsbild och göra bloggen fin men sen när jag skulle följa instruktionerna på DesignaDinBlogg så blev det jätte tokigt och inget stämmde ihop men kan kanske försöka lite till. Nån som har några tips på hur man gör, för han på DDB skriver på en lite högre nivå än vad jag kan förstå. Skulle gärna vilja lägga in bilder på oss på headern, tips på det ?

Pusssssi
/ Carro


Funderare

Hej bloggen !
Nu är jag hemma igen efter att natten spenderats hos syster och snart ska jag göra chokladbollar och städa lite. Funderar på att pallra mig upp på stan och shoppa lite men får nog fundera lite till. Ska hitta på något hemma nu och sen ska jag åka till syster igen för att sova sista natten sen kommer mamma hem imorgon. Får kanske tvinga syster att åka till M-Berg med mig och shoppa på Lagerhaus och kanske ta en fika.

Nu ska jag iallafall göra lite chokladbollar att mumsa på och hoppa in i duschen och så borde jag städa men det orkar jag inte, får fortsätta fundera på stan också.

Tjing !
/ Carro


Eftersom jag ej kan lägga in bilder ( I think ) så slänger jag in en bra låt med Darin. Enjoy !

18.23

Hallåhallå !
Idag var det en vanlig dag ( vilket det blir väldigt ofta ) vi hade en debatt första lektionen och sedan var det iväg till idrotten då ingen var med typ efter det hade vi lunch ( fortfarande mätt är jag ! ) och sedan hade vi NO redovisning med vårat bästa manus´, städning efter det och jag och Mickis drog iväg till Von Lidl men lämnade stället med sura miner, som sedan vändes när vi fick se 2 fullproppade bussar med killar i ! Så vi satte oss i solen och kollade på utsikten och pratade med några killar. Sedan begav vi oss hemåt och nu sitter jag här med huvudvärk eftersom jag sov och har just kommit ut ur duschen. Ska snart trampa iväg till syster där jag ska sova igen.

HaDetBra !!
/ Carro

påsklov!

hej hopp :D
nedanför ser ni lite cp inläägg, carru å jag hade tråk :P
Idag sluta vi kl 3 :) massa som ska spela ö cupen kom till vår skola för att sova där, massa hot hah ;)
ikväll vet jag inte vad som händer, nu är det iallafall påsklov :) jag ska väl träffa emma sen kanske om hon mår bättre :)
Kommer nog oxå kolla på lite matcher i helgen me, örebro cupen ju :D å vendäla spelar så de måste man se :D (Y)
Nu ska jag väl käka snart och just nu dunkar jag musik, sen vet jag inte vad som händer får se ,som sagt ;) förslag på vad man kan göra ? :D
Det är iallafall PÅSKLOV nu så det är as skönt :) Fint väder har vi med, gött ! :D
jag skriver mer sen, ska blir bättre på att skriva här i bloggen med :D
ni får ha det bra, kyss ;) / mickisen


kk


k

ägg
utlägg
påskägg


Leverpastej

Hejsan !
Idag har det varit en vanlig torsdag och vi drog iväg till Von Lidl som vanligt ( icke bra ! ) och köpte lite onyttigt. Vi hade också håltimma så vi missade språket ( trevligt ). Sedan satt vi i datasalen nästan hela dagen och lyssnade på musik och annat trevligt. Egentligen skulle jag och tjejorna dra ut på tjejkvällen men Vändela banga denna gång så det sket sig.
Just nu sitter jag med datorn i knät och ska snart hoppa i mjukisarna och jackan och trampa iväg till min syster där helgen ska spenderas. Tar inte med mig datan ( hur ska jag klara detta ? ) men kommer hit imorgon så skriver säkert då så ni slipper sakna mig och jag antar att ingen av de andra tjejerna kommer att skriva.

HejSåLänge !
/ Carro

En av låtarna som var på ganska ofta. Enjoy !

God Morgon

Som sagt är det sovmorgon idag så jag ligger här och dricker té och ska snart börja fixa mig. Egentligen var det meningen att vi skulle städa och samla in pengar att köpa träd för men det sket jag i och tog en sovmorgon istället, vilket är viktigare än städning. Ska snart fixa mig och åka iväg till skolan.
Hoppas på att dra med mig tjejerna och köpa glass och äta i solen, eftersom det är 1:a april ! Men det är säkert ingen som är på men får se nu ska jag fortsätta sminka mig.

Skriver senare.
Puuuusss
/ Carro


RSS 2.0