:D

heey
igår åkte jag ju till stadsparken med emma, emelie och vendela. mycket trevligt :)
Började med att vi köpte en glass och satte oss i lekparken och käka
Efter de gick vi och kolla på dom som spelade å sådär :)
Sen träffade vi massa annat roligt folk, så vi satt med dom en stund och prata.
Och vid 1 åkte alla hem.

Idag vaknade jag runt 1, då gick jag upp och satte mig på balkongen och sola lite :) så jädra varm..
Sen åka jag, mammi och syster till mormor & morfar och käkade. Till efterrätt blev de glass och jordgubbar, muums :))))
Nu ska jag väl försöka plugga lite, men det är inte så jävla kul. Vill hellre bara vara ute i de sköna vädert :D

nu ska jag göra någon nytta iatället för att sitta här. pusss / michaela

Söndag

Idag har jag varit ute i solen hela dagen , åkte en trip till Garphyttan och Willy's där i mellan dock . Sedan kom min älskade syster hit och åt mat med oss . Vi bestämde också att vi ska ses på tisdag / onsdag och äta mat och prata lite . Imorgon blir det skolan och då lovar jag att jag ska ta mycket kort och filma också , ( om jag gå till skolan d.v.s. ) eftersom det har varit dåligt med det nu .  Vi har gjort 2 filmer till men de går inte att ladda upp eftersom båda är längre än 10 minuter och jag ( oteknisk som jag är ) vet inte hur man kortar av och lägger in . Ska fixa det imorgon och fråga nån mer teknisk istället .


Nu ska jag plugga lite och sedan fixa mig inför natten .

/ Carro

steek

tjabba tjena hallååååå :D
igår var det värsta bästa stekar vädret jag till och med gjorde ett premiär dopp i ånnaboda, det var så jävla kallt så aah men det vad fett skönt efter xD
på kvällen hade jag beslut ångest eftersom micha fråga om ja skulle me till stadsparken och vi hade gäster plus att lite annat folk ville träffa mej ;S men bra som jag är så träffa jag alla som gick :) först var jag hemma och keka med folket sen bar jag av och sa hej och koppla av lite till kumla folket och sedan efter det tog jag cykeln och åkte upp på stan för möta annat folk som kvällen spenderades mest med :) haha
btw för er som inte fattar så var jag inte i kumla dom var inne istan fast vetefan vad stället heter elr vem som bor där men de var lika trevligt iaf :D

och idag då hmm...... inte gjort så mkt dagen började med att jag var väldigt döööööööd men eftersom mobilen börja plinga så pallra jag mej upp och stekte´. nu sitter jag här och vilalr mej från solen så jag inte bränner upp hela mej xD

nu är ni lite mer uppdaterade av mitt liv
tjing tjong, hare!
/vändäääääääää


Micha,Emelie, Emma and me :)


skynda!

Hejhej
Idag har jag varit med emma och steekt, vid 4 tog vi moppen till min stuga och käka.
Efter de åkte vi tanka och sen åkte jag hem.
När jag kom hem jag hoppa in i duschen och nu håller jag på att fixa mig :)
Just nu sitter jag här och målar naglarna i någon rosa nyans, de blir fint till sommren :)
Snart kommer emma och då ska vi dra upp till stan och möta emelie sen ska vi till stadsparken, de blir mysigt.  :))
Nej nu måste jag skynda mig, jag e alltid så seg..  blev inte så långt inlägg men jag hinner inte skriva mer.
pusss <3 / michi

soool! :)))

Cha cha !

Nu sitter jag här framför datan och msn:ar. Skolan va helt okej, fast jag va lite förkyld så de e jobbigt. Men idag i skolan vi gjorde inte så mkt sprang mest runt och gjorde massa videoinlägg :)
Vi kommer nog lägga upp några av dessa här, carro har redan lagt in ett :)
I morgon kommer de ju bli fint väder så då har emma och jag bestämt att vi ska steeeeka som fan,  ska ju bli bruna till sommarn :D Så vi kommer nog dra till någon park och sola :)
På kvällen vet jag inte vad jag ska hitta på, får väl se vad som händer.
Nu ska jag iallafall snart lägga mig så jag kommer upp skapligt i morron, måste ju ha hela dagen till att sola :)
Blev ett kort inlägg nu men är ganska trött. Skriver nog mer i morgon och lägger kanske in ett videoinlägg.
kyyssss <3 / michaela


.

Just nu ligger jag i soffan , har hänt en sak och jag vet inte vad eller hur jag ska tackla detta . Försöker muntra upp mig själv med att kolla på denna video . De andra var för långa . Men så ni vet kommer jag inte vara mig själv nu ett tag .

/ Carro


I huvudstaden

I onsdags var vi ( klass 9B ) i huvudstaden och besökte bl.a ; Riksdagen , Tekniska muséet och Gröna Lund . Ditresan gick ganska snabbt då vi bara lyssnade på musik och hade det trevligt , sedan åkte vi iväg till Riksdagen och lyssnade på en politiker och gick runt i Riksdagen . Efter det gick vi och åt och sedan bar det av till Tekniska muséet där vi gick runt och kollade , där såg vi också en film om typ luft , häftig var den . Äntligen åkte vi sedan till Gröna Lund med , léenden på allas läppar , där åkte jag mycket faktiskt . Favoriten var "pop expressen" ( "The voice" )  som jag åkte 6 gånger . Började dansa med en komplett främling också . Sedan gick vi runt lite till och köpte sockervadd och efter det bar det av hemåt . På tillbakaresan satte de på en film - "Pretty Woman" som jag har sett massa gånger . Så när mina älsklingar tog sina fjortisbilder satt jag med Robban och hade det trevligt . Vi åkte hem och då däckade jag på sängen direkt men var tvungen att dra mig upp för att duscha och tvätta bort sminket .

Just nu sitter jag med ett glas cola och ska snart lägga in bilder . Ska försöka dra med V ut på en PW i solen sedan vet jag inte vad som händer .

/ Carro


Låter bilderna tala för sig själva .
                                                      
Om några bilder är riktigt suddiga är det för att jag skakar så mycket och de är tagna med mobilkamera .












heeey söötiisar!

hejhej.
Nu sitter jag här framför datan och är förkyld, ont i halsen å teppt i näsan :/ Ont i halsen har jag väl för att jag skrek så mycket på grönalund :) på tal om grönalund så va dagan heeelt underbar :D Alla va glada nästan hela tiden, ja vi skratta iallafall as mycket när vi käka ;)
Först när vi kom till stockholm gick vi till riksdagen, som va ganska tråkigt om man säger så. Efter de åkte vi till tekniska museét som iallafall va lite roligare än riksdagen :) på tekniska museét gick jag runt  med vendela, vi hade super kul :)
Sen blev det att stressa på stan, jag köpte ett linne på gina, sen gick jag å vendela och käka :) carro å emma ville inte käka de vi ville så vi delade på oss.
Efter att vi käkat så gick jag å vendis & köpte ett par soolisaar :) Sen blev det att springa tillbaka till bussen.
Då åkte vi till liseberg, och de va ju de roligaste under hela dagen :) jag åkte vilda musen, blå tåget, insane, kvasten och såklart " the voice " :D Kön till insane va ju inte lite lång, jag å vendela stod där minst i 50 min -.- Men de va inte så läskig som jag trodde :) I slutet köpte vi sockervadd, blev kletiga runt hela munnen menmen. :)
Nu kommer lite bilder från liseberg :)


vendela å carro på bussen :)                  

emma sötis :)


carro och hennes bästis ;)


vendela käkar :)                                                                           carro :)

"statyn" flörtar me oss ;)



emma :)

vendela :)

emma, jag , vendela :D


jag å vendela :)


va ju bara tvungen att ta kort på detta ;)

orkar inte lägg in mer bilder nu, carro kmr säkert göra de :D
haha sry om de blev jobbigt att se bilderna så, men vet inte hur man gör klickbara xD
kysss / micha :D


grönan

tjoho!
efter en lyckad  dag i vår kära huvudstad så är man jävligt trött :O
haha okej inte hel lyckad för carro och emma braka ihop när vi skulle käka XD haha men de ska jag inte skriva ngt om för det var som vanligt fjolligt på tal om det så har världen total förändrats tkr jag ;O men de är strunt samma med skulle kunna babla timmar om det

men iaf igår helt okej dag massa kul på grönan, the voice och vilda musen är min favo, självklart många andra kul men kan inte påstå att insane var värd att åka elr rolig, den gjorde bara massa ont så man inte kunde andas :S
menmen haha juste skåpen där är ju lagom puckofanter :O
jag lägger i 2 x 10 kr sedan vrider jag om nyckeln för jag trodde att det var låste sen var det tydligen öppet så där rök mina 20 kr på ett jävla skåt som inte talar om sina funktioner ;O hjälp asså det borde vara förbjudet att inte förklara tydligt xD
menmen jag får överleva även om jag hatart :P

jag orkar faktiskt inte lägga upp bilder men micha och carro kanske kan lägga upp några jag kan lägga upp senare inte nu ;) haah
om inte micha och carro lägger upp mina bilder de fått av mej xD

/ vende

Moget XD

hahaha okej jag kan säga direkt att vi 3 (carro,jag och micha ) inte har ngt liv ibland xD haha men vi har kul ! det som räknas right ? :)
hah nää men det var kul faktiskt fast när jag själv kollar skäms jag la lite XD  haha menmen jag bjuder på det och micha med tror jag :D

nu sitter jag och fyller mobilen med låtar imorn bär de ju av till sthlm med klassen och då måste man ju ha musik att dunka när jag har tänkt att sova lite :D haha jag kan inte påstå att låtar är bra men dom duger för imorn:) vet inte äns va ja la in för låtar (Y hahaha men de blir en överraskning till mej :)
nu när jag är klar ska jag sova, godnatt!

/vendela

Tisdag

Då jag var så seg imorse så kom jag inte upp förrän o7.3o ( ! ) och skulle vara hos E klockan o8.oo . Dock hann jag med det viktigaste . Hade 1 ½ lektion idag , som var språk och EPA ( egen planerad arbetstid ) och sedan åkte vi iväg och kollade på dansuppvisning , sedan tog jag med V och åkte till ICA för att inhandla Vitamin well's till Stockholm imorgon . Sedan tog vi en lunch på donken dit M och E kom och anslöt sig till oss . Vi åkte hem och mamma väntade på mig så vi åkte till tandläkaren och sedan drog jag till C .
Om V någonsin skulle kunna svara så skulle vi kunna åka till Willy's men det tänker hon väl inte göra . Hoppas jag hinner med en pw också eftersom det inte blir någon imorn ( borträknat att vi ska springa i affärer / Gröna Lund ) .

/ Carro .


V och M som sniffar kryddor. 


              
Blev inte så mycket bilder men kompenserar med en lång film .
 

helloj :)

hejhej alla söta! :)

Idag börja vi halv 9, första lektionen va språk efter de hade vi eget planerat arbete en stund.
Istället för hemkunskapen gick vi å kolla på dans med längan :)
Efter dansen sluta vi så då drog jag och emma upp på stan, hon skulle lämna tillbaka ett par jeansshorts å lite sånt :)
På stan fick jag sms av carro som ville att vi skulle komma till McD så då drog vi dit å träffa henne å vendela :)
Emma drog sen till tandläkaren men jag stanna kvar hos c & v :)
Vendela å jag testa att sniffa peppar, de gjorde as ont i näsa.  jag tror carro har en video på de, så hon lägger nog upp den sen :) haha.
Om ett tag ska jag väl åka till willy's med emma och handla lite inför resan i morgon, de kommer säkert bli jätte kul i stockolm :) Vi har ju alltid kul !
Ne nu ska jag fixa lite å sen ska jag snart åka. skriver lite senare kanske, annars gör väl carro elr vendela de :)
pussheej / mixxen


Dansuppvisning ;)


Dead by April - Losing You

Nytt liv ;)

shoo!
äntligen har jag fått en hel och bra mobil igen iaf för ett tag, ett jävla ta nu får ja ta och vara försiktig. hatar att kräva nya saker från mami och papi  :O
När jag kom hem så satt far och väntade på mej och mami att vi skulle komma hem, dom hade tydligen planerat att vi ska åka och kolla på en ny mobil :D detta betydde att jag var tvungen att avboka carros och min planerade pw, men en ny mobil=nytt liv är alltid bra att få :) blev faktiskt riktigt nöjd med mobil köpet:)

efter shoppingen så åkte jag ner till rosta gärde för att kolla fotboll:) var riktigt kul att få träffa maria igen vi har inte sätts på ett jävla ta känns de som :O nu träffades vi iofs bara i några min men jag är glad ändå har saknat henne :( men vem saknar inte sin bästa kompis lixom ? haha har alltid kul och kan prata om allt :)
nu ska jag sova sen ska jag vakna och gå till dummer skolan. Efter skolan ska jag med carro upp på stan där hon ska köpa ngt sen ska vi hem åd ska jag ut och springa och efter det ska jag träffa carro igen och vi ska ta en pw som jag lovat och denna gång håller jag mitt lufte carro ! :D

lite kul fakta om mej är alltid trevligt va ? xD hahah 

/ vende
 
denna mobil köpte jag w902 ;)

trötter

halloj, här kommer en liten update ;)

Efter att jag hade kollat på tv en stund kom mamma och syster hem. Vid 19.00 tog hela familjen på sig träningskläderna och drog ut för att springa lite :) Jag och syster jogga/gick fort medans mamma gick lite saktare eftersom hon har ont i benet. Jag kommer nog somna gott inatt iallafall. Vi sprang några varv sen cyklade vi hemåt :)
Jag å syrran hoppade in på ica och köpte en sallad och så :) När jag kom hem hoppade jag in i duschen sen slog jag på tv å såg att de va Dag-Otto på tv ! :)) eller mamma satte på teven men iallfall :) 
Dag-Otto är ju så himla sköön, loove him! <3 haha

I morgon slutar vi som vanligt kl 12.20. Då ska jag nog hänga med emma på stan en stund innan hon ska till taandläkaren.  Kanske hittar något fint som man kan ha i stockholm :) 
Just de, i morgon måste jag också köpa lite grejer till bussresan, man måste ju ha något att äta & dricka på bussen.
Ska försöka komma ihåg de, får väl fråga om någon mer vill hänga med å shoppa på willy's.

I natt ska jag inte prata med carro i fonen hela natten även om de va lite roligt igår. :)
men nu snart ska jag nog lägga mig i sängen är riktigt trött faktiskt, eller ja jag brukar vara trött så de kom nog inte som någon överraskning till er direkt. thihihihi.
Godnatt sötnosar! <3 / mixxen


3 månader !

Hej igen, just de glömde säga de att idag har vi bloggat i 3 månder! = 12 veckor = 84 dagar = 2016 timmar = 120960 minuter :)) Bra gjort tjejer, haha   / mixxen

 

Måndagen

Jag vaknade redan runt klockan o6.oo imorse ( vilket var ganska konstigt eftersom jag var uppe och pratade i telefon med Mixen till klockan o3.oo ) då gick jag upp och fixade mig och åkte till skolan . Efter ett tag i skolan blev vi ganska trötta så vi tog en promenad upp på stan och provade lite kläder och diverse saker . Sedan gick vi tillbaka och spelade kort , sedan åkte vi hem och träffade en trevlig kille på vägen .

Nu ska jag snart ut och gå en promenad med vendela ( ? ) och sedan ska jag kolla på film .

/ Carro

                          
( Bilderna är klickbara ! )

hejjsan

Hejhej :)
igår efter jag hade skrivit så fixade jag spotify till mig. å vende fick länken idag så då blev väl hon glad :)
Igår efter jag stängt av datan prata jag med kära carro i telefonen, till kl halv 3 .. kuul kul men blev lite seg att gå upp idag.

Idag skippa vi bilden, jag emma vende och carro gick upp på stan och kolla lite istället. vi hade redovisning i bilden å vi va inte klara så då bestämde vi att dra upp till stan istället :)
Vi hitta jätte snygga kläder på H&Ms barnavdelning, bilderna nedanför :)
Vi gick oxå och testa bh:ar på lindex, men fanns ju typ inga i våran storlek :O hahaha
Vendela blev sugen på glass så då drog vi till ica. Carro och jag köpte ett glass paket å dela på de, vendela kom ut med choklad istället för glass :)
Sen efter att vi hade varit på stan ett tag drog vi tillbaka till skolan och matte lektionen hade redan startat.
urtåkigt med matte.  -.-
Men carro jag å vende spela iallafall kort :) Som vi oxå har gjort ganska mkt idag, vi spela typ ketch och emma å mitt tecken ägde :) hihih. :)

Snart är de onsdag å då bär de väg till sthlm :)))) ska bli najs, hoppas de blir fint väder me :)
Nu ska jag kolla lite tv å lite sånt. puusss / michi



dessa snyggga kläder  hitta vi :DD


som sagt, för små bh:ar :S

överlevde

en hård dag i skolan, så mkt att göra så jag orkar inte leva längre ;O
tog iaf en rast på bilden med flickorna och drog upp på stan och larva runt :) lite bilder kmr nog uppdateras av de andra 2 gökarna eftersom min mobil inte funkar någe vidare -.-

asså jag fattar inte vi har så lite dagar kvar i skolan och ändå så kastar dom arbeten i våra händer som ska vara inne fortare än man får dom :S blääää
dumme skolfan bättre liv kan man faktiskt få! vi lever bara en gång varför ska vi då lära oss ? XD

/vendela pendela

Soool!

Hejhej, nu skriver jag igen. Börjar bli riktigt duktig på att skriva här :)

Idag vaknade jag efter 12, då fixade jag mig sen drog jag och hämta samuel. 
Sen åkte vi hem till han och då kom oxå emma ner till han. 
Då la vi oss på hans baksida och sola. Efter ett tag kom johan och då åkte vi och köpte glass :)
Sen la vi oss å sola och spela lite fotboll utanför samuel å emma.
Efter en stund ville samuel ha mer glass å då käkade vi glass med maränger och chokladsås. muums :)

Vid halv 7 åkte jag hem och nu sitter jag här. En hel dag me dom där pojkrna då blir man ju lite trött. haha x)
Men dagen har iallafall varit super bra, mycket sol och massa skoj. :) 
Nu ska jag väl snart hoppa in i duschen sen käka lite.
& i morgon äre ju skola det ska bli jätte kul, nooot! haha massa saker att göra :((   usch usch.

aja nu ska jag sluta skriva, pussspusss <3  / michi


hemma

då var man hemma igen efter hårt krig :)
det var ju ganska svettigt om man säger så :P hhah förstålig kanske?
nää men ärligt talat kunde faktiskt denna cup gått bättre om vi kunde vaknat till och tagga på fredags matchen som var tidigt på morgon XD men nä hur vi än gjorde så var de ingen som var tillräckligt taggad ''/
2 förluster & 3 vinster slutade 3:a i gruppen så får väl vara ganska nöjd trots att vi klantade till oss.
hahah japp kmr fler ggr då vi vinner kanske elr så har vi vår vanliga otur att ngt går fel xD menmen livet är inte rättvist och jag är nöjd fast inte hel nöjd men de var en jävligt lyckad helg fett kul !


/vendla

nämen hej! :D

hejsan alla sötisar! :))

Idag vaknade jag vid halv 1, å då gick jag upp och fixa mig och lite så :)
Sen kom emma hem till mig och då drog vi upp till stan :)
På stan tog vi en glass i solen å hade de gött :)
Sen vare typ värsta mkt bilar på stan som åkte omkring å så.
aa men iallafall sen drog vi hem till mig vid 4 eftersom stan stängde då :(((
Vi drog sedan till affären för tt köpa lördagsgodis till emms lillebror, sen drog hon hem.

Vi träffades igen runt 8, då drog vi till Samuel och va där en stund. Sen åkte vi och hämta Adam och då åkte vi runt lite överallt, hämta S saker hos ngn polare och lite sånt :) Efter de drog vi och hämta H sen drog vi till mellringe å träffa massa vänner till dom. :) trevligt trevlig. Sen vid halv 1 skulle alla hem så då drog jag emma och samuel hem till honom och käka, sen åkte jag hem å nu sitter jag här :)
 
I morgon ska jag emma och samuel sola tror jag, om det blir fint väder. :))) ska tydligen bli 20 grader.
& om de inte blir fint så blire väl att åka till marieberg och kolla lite, annars vet jag inte vad som händer :)
och snart äre ju onsdag och då ska vi till stockolm och så, ska bli kul. Jag vet iallafall en som e suuuper taggad, hon börjar på CA och slutar på RRO. hihihii :))))

Ne men nu ska jag väl sova om jag ska orka gå upp skapligt i morgon :)
pusss & godnattt ! <333 / michaela

Saturday Night

Sitter med mobilen i högsta hugg , eftersom Vendela ringde nyss . Efter min långa pw kom jag hem och tog en dusch och sedan tillbaka till datan , där jag har suttit alldeles för länge nu .Funderade på att åka till Willy's men så blev det ej . Har också kollat på film , The Clique ( för 4e gången ) ,  som jag starkt rekomenderar , och så har jag kollat på Angus , thongs and perfect snogging ( för 2a gången  som är en underbar film ) . Ska snart kolla på en till film , vilken är dock oklart än så länge .  Ska stanna hemma ikväll efter en ganska så hård natt igår .

/ Carro

Springtur

De flesta som är ute , är dagen efter ganska trötta och sover ut . Men heter man Carro så går man istället upp klockan 1o.oo och är pigg och utvilad , efter att man har kommit hem runt 2.oo dagen innan . Dock så blev jag trött efter ett tag men efter X antal koppar kaffe så var jag på G igen . Nu har jag legat i soffan för länge och ska istället ut och springa lite , för att sedan ta en varm dusch och hitta på något kul .

/ Carro

TGIF !

Efter att jag vaknade ( runt 11.oo ) och gick till soffan har jag inte lyft på rumpan för att göra något förutom några toalettbesök och för att hämta diverse saker . Har kollat på 2 filmer , då jag inte hann de igår . American poop och Superhero movie ( som jag redan sett ) och den förstnämnda var faktiskt ingen höjdare . Nu sitter jag och pratar i ( en fungerande ) telefon och fixar lite i min morgonrock som jag borde ta av mig eftersom klockan är nästan 17.oo .

Just nu skulle det inte sitta fel med dessa saker ( bilderna ) och även någon som kan hämta allt åt mig .  Ge mig gärna Vitamin everyday  -  Grönt äppe ( längst till vänster ) och B&j's - Phish Food

  
Bilderna är klickbara !

/ Carro

Cravings

Har precis slängt mig i soffan efter att jag åkte iväg till Willy's där jag träffade några kompisar , åkte sedan hem och hamnade här . Ska snart byta om till pyjamas och sätta på någon bra film ( på bilden nedan ) eller liknande . Skulle vilja hoppa in i duschen och värma mig för att sedan hoppa in under en varm filt med de sakerna på bilderna . Nu ska jag vänta på att filmerna ska laddas klar och gå och tvätta bort sminket och fixa lite . Ska också bara ringa några samtal och sedan ska jag sätta mig ( ostörd ) vid datan och kolla några filmer .

/ Carro

       
Mina cravings ! Skulle sitta perfekt just nu . ( bilderna är klickbara )
   
    



UPDATE !

 Mamma kom nyss in med en Marabou chokladkaka till mig ( dock med daim )



rubrik

hejhej

Idag är de torsdag & man är ju ledig så det är super skönt! Idag vakna jag vid 1 av ett mess av vendela, men de va bra för jag kan ju inte sova hela dagen :) Jag gick upp å fixade lite frukost å sen satte jag på datan och kolla på Twilight, som är super bra! :) Just nu sitter jag och msn:ar och messar lite med vendela som är å spelar cup, men de vet ni ju redan :)

Ikväll vet jag inte vad som händer, ska nog träffa emma efter att hon har kollat på film med mammsen. och jag vet inte vad vi ska göra, som vanligt. menmen nåt skoj blire väl :)
 
På onsdag ska vi ju till stockholm med klassen, det blir bland annat grönalund och shopping, så det ska bli kul! :)
men de skrev ju cacacarro i nåt inlägg nedan. x) 
Nu kom mamma hem och hon tvingar mig att laga maten sen, så jag får väl göra de -.-

puusss & kraam / mixen xD

CUP

Snart elr väldigt snart om 5 min ska jag åka och köpa de sista till viking :D
haha samling 11 i hovsta så nu gäller de att tagga :D

tack carro tar åt mej xD haha nu måpste ja åka lycka till till mej tackar så mkt :D
haha vet att man inte får säga tack men till mej ger de inte otur ;) haha
pussheeej'
hör av er på mobilen har ju min brors nu så kan messa :D
/ stjärnan !

Mobilinköp

Då mamma sa igår att vi ska iväg och köpa mobil till mig idag ( efter att ha varit mobillös flera dagar ! ) var det inte svårt för mig att komma upp ur sängen , rent tekniskt så har jag varit uppe en timme redan . När jag sedan gick ner för att ta mitt dagliga citronvatten fick jag höra att affärerna öppnar senare idag så vi skulle åka senare , vilket jag inte blev glad att höra men då fick jag iallafall lite extra tid och så .

Just nu ligger jag i soffan med musik på och ska snart fortsätta sminka mig för att sedan ta på mig kläderna och åka iväg och shoppa lite . Är riktigt sugen på vitamin vatten och ciabatta nu så det kanske får följa med också .

Det är 6 dagar kvar tills klassen åker till Stockholm där vi ska åka och hälsa på riksdagen men också till Gröna Lund som ska bli guld !

Måste också passa på att säga LYCKA TILL till vendela som ska iväg till Falun och spela cup ( ? ) .

/ Carro



Bilden är klickbar .

måndag

heej alla glada:D
idag har jag varit fett trött så har inte jobbat så jätte bra, men vad gör det för en dag lixom ? :) haha
ikv blire att sova i gympa salen med klassen :D woho kmr bli super kul hoppas jag ! självklart ska mitt liv med som är datan, det får bli den som håller mej helvaken inatt xD micha och carro ska ju med nörda så det blir prima (Y
snart ska jag klippa mej och jag vet inte hur :O:O
efter klippning blire att stress åka till mellringe för att sedan träna sen äre as bråttom hem för en snabb dusch med håret och rubbet efter det ska jag packa lite snabbt sen måste jag in på min kära dator igen för att få kontakt med carro och de andra men carro mest för hon har inge mobil -.- och de har ju de andra så gnaska lurre xD hah
men iaf efter det så ska vi åka till willa som stänge nio så om allt går som tänkt så ska jag vara klar runt 20.30 så vi kan rulla iväg :D
efter så äre kyckling tallrik som gäller hahah xD mums
sen kmr vi till det allra roligaste och de är västra mark !!!!!:D:D:

/vendela

oth

hejsan !

Idag vaknade jag ganska tidigt, för att vara mig. klockan 12 så att säga :) Jag gick upp och åt frukost och fixade lite. sen satte jag på datan, som vanligt. Vid kl 3 fick jag ett mess av emma och hon va tydligen i närheten så hon kom upp till mig en stund :) Vi kollade på filmen raise your voice, och jag grät ett fler tal gånger. Sen skulle emma hem och jag kollade klart på filmen å nu är det ju one tree hill, som man bara måste se! missa det inte, det är nu på kanal5! :D
igår vann ju den charmige norrmannen, så grattis till honom och till norge :)
Just nu har jag inte så mycket mer att skriva så ska väl kolla klart på oth.
 pusss <3  / michaela

mobilpanik

fan jag har 78 olika mobiler och ingen av dom funkar helt ;O
jag åker på torsdag och har verkligen ingen musik att ha i öronen för allt är ju sönder -.-
min orginala mobil dog exakt igår :'(
 R.I.P vendes mobil :'(
haha jag får försöka låna brosans mobil i 4 dagar om han går med på det han tkr ju jag är mobil plågare xD (stämmer inte alls) jaja detta får lösa sig men måste ju gratta Norge som vann inatt eurovision och sen har dom ju nationaldag ! :D weeeii grattis elr vad man nu säger XD haha

nu ska jag kika på oth som börjar om 5 min :D
pusss / vendlea

dummefanrubrik -.-

hej har inget att säga så får hitta på ngt kort xD
sitter just nu hos min polare som just nu är iväg och handlar :)
haha just idag har jag faktiskt inte gjort ngt, bara stekt tills dom där knäppa molnen kom från igen stanns och förstörde stekandet *attans* hih aja bruni blir man ju alltid ngn gång :D

sticker ju snart ifrån viting landet sverige till turkiet och ska steka sönder :D:D

det var typ allt ikv händer det inget för min del absolut inget så aah får planera den som bäst för mej några andra roliga planer så hör av er (om ngn läser denna blogg) XD hahha

pusssheeej hoppas på en lyckad lördagskväll :D
/vände

mjo

Hejsan! :)
Igår blev det att träffa emma. Vi åkte hem till min pappa, vi va ju själva hemma där :D Efter en stund kom Anna & Jennie och då kollade vi lite på film :) sen skulle dom hem så emma och jag satt själva framför teven och kollade lite :) vid kl 12 drog vi upp till järntorget, emma skulle ta bussen 20 över :) å då åkte jag hem. När jag kom hem tvätta jag bort sminket å tog på mig mys kläder och satte på datan, men när den starta så va alla bilder å allt borta :O så då fick jag lite panik. men efter lite hjälp av A så fanns allt igen :D(Y) Idag ska jag.. jag vet inte vad jag ska göra faktiskt. men ikväll ska jag nog åka till emma en stun, hon är hemma själv :) men vet inte vad vi ska hitta på. Nu ska jag fixa lite å så. puusss /michi


heeej

heej bloggen :D
jag sitter här nu snart redo för ett halv varmt bad elr så väntar jag mat först :) hah
vi var ju lediga igår och idag så det är fett skönt ! jag har inte gjort sådär jätte mkt igår (torsdag) så tränade jag och idag så har jag varit på stan och träffat nästan allt folk man inte trodde man skulle träffa, är alla lediga idag ?
haha nåväl juste sen åkte jag hem och skulle steka lite men det gick ju as bra *naaat* det blåste ju så jävla kallt så jag klara inte av att leva i den blåsten när det väl var vindstilla då var de fett skönt men sen kom de där jävla äckel kalla kylan så jag höll på att dö :O haha xD
inget mer att säga faktiskt ville bara vara lite aktiv i bloggen för de andra 2 skull ;)
ikv har jag inte riktigt planerat vad som kmr hända får väl se:)
jag skulle också just gått ut och sprungit men har kommit på att jag orkar helt enkelt inte jag har så jävla ont över allt i min kropp med träningsvärk -.- (vet att träna är bästa sättet att läka träningsvärk) haha japp men det får bli ett bad jag är helt slut tränad orkar inte röra på benen elr armarna :D

om 6 dagar är jag på cup i falun/ borlänge :) najjs tagga :D hahaha

/vendela

And i'm off ..

Weekendbagen är i princip packad ( som alltid i sista stund ) , datorn och mobilen är med och jag är redo för  avkoppling på Tjärnö ( Strömstad ) där helgen ska spenderas ännu en gång . Hoppas på fint väder så jag kan klistra mig vid någon sandstrand och steka . Det är avkoppling för mig .

Vaknade kl. o8.15 och var relativt utvilad då gick jag upp , eftersom jag ska följa med mamma till affären och inhandla resans kanske viktigaste - godis ( om man bortser från mobilen och datan ) . Måste packa ner lite småsaker och ladda klart filmerna sedan är jag klar att åka .  Hoppas mina älsklingar håller denna blogg "up and running" så att säga .

Ha det bäst !
/ Carro

ah

hejsan igen, nu sitter jag här framför datan å klockan är typ halv 1 men vad gör de? det är ju ingen skola i morgon så :)
jag vet inte vad jag ska skriva, men hade inget annat för mig .. :)
snart ska väl iallafall lägga mig i sängen och messa lite med A tror jag :) hihi. Å i morgon ska jag kanske hänga med syster till mm&mf men tror inte jag orkar de, tar nog en sovmorgon ist.:) puss hej

kallt :O

hejhej alla sötisar 
Just nu sitter jag i soffan med en filt runt mig å en kopp té i handen och kollar på roomservice :) fryser som f*n.
Idag sluta vi skolan kl halv 4 å då åkte jag hem, sen drog jag å syster till affären å handla :) efter de åkte vi hem å laga mat, vi käka upp å så åkte vi och hämta upp syrrans pojkvänn å sedan iväg till stadsparken :) I stadsparken hade strueskolan något uppträdande så vi kolla lite på de, det va as kallt ute :O efter en stund åkte vi hem :)  å nu sitter jag här som sagt. Imorgon och på fredag är vi lediga, jippiie !  :D aas sköönt ! I helgen vet jag inte vad som händer, vi får la se :)
Ne nu ska jag mysa lite i soffan, pussssss! <33 / michilini


hahahahahaha

hej igen, glömde säga det att jag å vendelaå emma lekte lite med min mobil idag. tog lite bilder å sådär fast emma ville inte vara med på bilderna, menmen. Här kommer några på mig å vendela, vi är så snygga! xD


rutan runt min näsa/mun är så irriterande, men det blev ngt cp :P

 
vendela xD mohahah

jag, mohahahhahaha xD

(y)

hallå där !
Idag orkade jag inte gå upp från sängen så låg kvar där till 10 i 8 ! och vi började 20 över så de va ju bra! men jag gick iallafall upp då och fixade mig sen cyklade jag iväg till skolan, kom inte så försent eftersom jag bor ganska nära skolan.
Som ni såg i inlägget under så kollade vi upp hur det gick på nationella matte proven, jag är faktiskt nöjd med mitt resultat :) jag fick 29 poäng och gränsen till G va 21 poäng, tror jag.  Vendela och jag ligger väldigt lika med poängen :) eller kommer göra det när hon har gjort sitt muntliga prov ;) Vendela, vet att du läser det här så du skit i poängen, fokusera på dig själv och gör ditt bästa! :D vi har ju som sagt iallafall G och det är ju de som räknas (y) :)
I morgon har vi nationellt prov i no i fysik, det kommer inte gå bra menmen.
nu sitter jag här fryser lite och har faktiskt både lite ont i magen och i huvudet också :/ så nu ska jag bara lägga mig i soffan och kolla lite tv och ta de lugnt , ska kanske läsa lite i fysik boken inför provet. ;)
kyss å smeeek <3 / Miichi 
  

Mattekung

haha shoo idag har jag varit fett trött men har jobbat ganska bra :D
hah imorrn äre ju då no nationella som gäller. idag tog jag reda på hur jag hamna i matte nationella som var G :D fast har så jävla stor press på mej nu måste få 7 poäng på muntliga för att komma ikapp på michas poäng eller få 4/4 poäng XD ska jag vara ärlig så kommer jag nog inte ta henne kanske kommer vara 2 poäng elr ngt ifrån men men hah jag ska försöka skita i michas poäng och bara ha fokus på mej själv, jag har ju g ovasett hur det än går så de är fett skönt :D haha

btw matte så jobbade jag på brai dag i vårt matte häfte från 5-20 XD det är grejer det asså :D haha nää men aa jag har inte ngt att säga mer än mitt matte tal ska ju snart till träning med så de är skönt för idag är jag taggad :)

/vändäle

Sjuk ?

Vaknade med jordens största huvudvärk och illamående så gick ner till mamma och sa att jag inte skulle gå till skolan , sedan gick jag och la mig igen och har sovit fram tills nu . Nu ligger jag i soffan med en kopp citronvatten och mår bättre , ska kanske plugga lite och måla några ramar . Måste klä på mig något tjockare också för det är ju onaturligt kallt i huset ( även fast det är 24 grader enligt termometern ) och hoppa in i en varm dusch .

Ha det bäst !
/ Carro

grattis mamma :)

hejsan hoppsan! :)
Idag vaknade jag vid 10 men somnade om så jag gick upp kl 11. :) Jag å syster uppvaktade mamma lite eftersom hon fyller år idag :) Grattis till henne. Vid 1 kom mormor & morfar och fika sen åkte dom hem. vid 3 kom alla andra gäster, det var typ 20 st, fick knappt plats här hemma :) å då fika vi lite mer å så, sen åkte jag och syster och köpte kycklingtallrik. :) Dom sista gästerna gick hem för ett tag sen så nu är det äntligen lugnt här :D Just nu sitter jag här proppmätt framför tv:n och kollar på någon film på 3:an :) Tänkte förut på att det är ju inte alls mycket tid kvar i skolan, denna vecka är vi lediga torsdag å fredag & på onsdag ska vi på bio (tror jag) Nästa vecka är vi också lediga torsdag och fredag så det är skönt :) Nu ska jag snart sova, och i morgon är det ju skola. På tis har vi nationella prov i no, som kommer gå sämst. aja får göra mitt bästa..  Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen, och jag lovar att jag ska blir bättre på att skriva här ;)
pusss så länge! <33 / michi  

Söndag

Att jag somnade direkt efter mina och vendelas bravader är inte konstigt , vilket inte att jag vaknade innan klockan slagit o9.oo imorse heller är . Blev ingen hemmakväll igår som jag trodde , istället var jag och vendela iväg till Willy's och cyklade runt lite överallt och ringde runt . Just nu sitter jag med musik på ( kolla nedan ) som vanligt och smuttar på en hemmagjord latte . Har precis bakat en kladdkaka och har redan klätt på mig . Funderar på att gå en promenad själv ( C spelar match ) och vara ute i solen .

Puss !
/ Carro


Green day - Know your enemy


 
Maskinen - Pengar

Lördag

Då jag somnade innan klockan slagit  12.oo igår var det inte något att bli förvånad över när jag vaknar o8.45 och är klarvaken . Just nu sitter jag med datan i knät och lyssnar på musik ( bl. de under ) via spotify och spelar tjejspel . Dagen kommer troligen fortsätta i samma anda då jag inte känner mig totalt kry , utan istället har ont både huvudet , magen och ryggen , ska nog ligga kvar i soffan ett tag till och sedan kanske ta en promenad med min togna kompanjon C , som självklart är glad att min fotskada är över och jag slipper hoppa på kryckor . Ska ta något att äta också så jag inte dör av svält sedan ska jag ta en lång och varm dusch .

Enjoy !
/ Carro


Flipsyde - When it was good




Milow - Ayo technology




Britney Spears - Get naked ( I got a plan )




Kid Cudi vs. Crookers - Day 'n' nite




Promoe - Svennebanan

PUMPA RUMPA ! :D

heeejsan !
jävla ta sen jag skrev här men har ju inte orkat för har ju varit så ''sjuk'' xD
haha nä men jag tror faktiskt att min första hel dag i skolan på denna vecka var igår :) haha
jaa man missar mkt skiit men vafan jag har varit fett trött och haft fett ont i huvudet så har helt enkelt inte orkat med skolan...

hah men iaf min dag började meed att jag vaknade sedan satt min bror som vanligt och dunka sin morgon musik som var bla pumpa rumpa, som vi i skolan, micha jag emma och carro dunkat sönder massor hör på den nu me så :D haha
 kmr aldirg få ut den ur huvudet xD
har iaf inte så mkt att säga förtuom att jag fortf är damp på lärarna om inte mer nu ^^ men men allt kan inte vara så enkelt

ha en jätte bra fortsatt fredag, tare lugnt :d 

/ VÄNDE

 
Pumpa rumpa ! :DD:D:D:

HEEEEEEEY!

hej hopp gummi snopp ! oj så får man inte säga :O
Idag har vi haft brandövning i skolan, typ rök i heeeeeeeeeela vår korridor å brandvarnaren pep massa. å vi fick också stå ute i regnet  i massa lång tid :O emma hade bara struppor på sig så jag fick bära henne på ryggen ;)
Efter de fick vi gå hem för att de va rök i hela vår korridor så de va naaajjs ! Då gick jag hem å kolla på Tyra show å sen mötte jag syster på stan ;) vi käka på la baguett å kolla lite kläder å så (y) Å sen kom jag hem å då blev de att bara softa :)
Imorgon ska vi till gustavsvik å bada me klassen  JIPPIIIEE!!!! :D:D:D:D:D & carro å jag ska ha våra rosa/gråa mjukis i morrron!! :D:D:D  dom får 4 av 5 toast ! :D kyyyysss å smeeek! nu ska jag.. ..... kolla på fråga olle :D<3


sköönaste tjejerna ! ;) föör kul typ ;)

Tisdag

Kl. 12.2o slutade jag idag efter 3 lektioner , varav 2 var nationella i matte .. Vi hade sedan HK där jag och M trollade fram galet goda bullar . Sedan slutade vi och mamma kom och hämtade mig med bilen och vi åkte hem , väl där hemma somnade jag i sängen och har sovit fram tills nu . Trött är jag fortfarande men nu ska jag klista huvudet i böckerna och plugga inför mitt SO prov och musik prov . 
                                                                                                              HaDetBra !
                                                                                                             / Carro

halloj

heeysan, har inte skrivit på ett tag så får väl skriva ett inlägg nu :)
På valborg va jag med emma, jojjo, vende och maria vi drog upp till stan å skulle kolla på brasan och så :D På stan träffade vi oxå samuel,johan,alle,henke,toufik,putte,jonte,nathalie och massa mer utanför grill corner. vi skulle hänga med på ngn fest, men det blev aldrig nån. Så då satt vi på McD och hade tråk, efter ett ta åkte typ alla hem å vi tjejer stannade på stan en liten stund sen drog vi oxå hem :) I fredags hängde jag med mamma och syster till stugan och sola och lite sådär. I lördags va jag med emma och jojjo men vi gjorde inget speciellt, som vanligt. Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade vid 1 sen gick upp och fixa lite. Jag bakade oxå, det blev 40 cookies :) Nu måste jag plugga vi har so prov i morgon och så har vi nationellt matte prov på tisdag -.- Nu ropar mamma att maten är klar, så nu måste jag gå.
heej då, puss / mickis

Back

Att jag har gått och skaffat kryckor är ingenting mina kompisar höjer ögonbryen åt . Det är dagens sanning . Så min valborg som skulle spenderas med en flaska i handen slutade med att den spenderades i soffan med nya The City avsnitt och med foten i luften ( kanske är lika bra det ) , dagen innan spenderades på akuten hela kvällen , så att jag inte har skrivit kan bero  på att det inte skulle vara intressant att läsa . Vilket inte kommer blir roligare nu för att jag har väntat 3 dagar . Nu bjuder mamma på fika , innehållandes glass , choklad och prinsesstårta därefter är det duschen . 

                                                                                                            / Carro ♥

RSS 2.0