090730

Har inte kunnat uppdatera förrens nu då det inte var längesen jag kom hem . Jag och mamma åkte och hälsade på mammas kompisr i Almby och sedan till polisen för att fixa ID-kort och sedan på stan och en sväng in på willys . Hos polisen gick det ganska snabbt och killen i kassan var snygg . Dock blev jag inte nöjd med kortet .
Jag fick inte med mig mycket från stan , bara : 1 BH ,  armband , värmeskydd , kalsonger och en latte . Glömde mitt kort hemma så mamma fick köpa allt . Nu är Roffe's son och barnbarn här .. Så vi ska snart äta och sen ska jag packa lite för jag ska sova hos Crille senare ikväll . Kanske ska ha en telefondejt med Wändi också !
Det regnar som bara den och jag tror jag hör lite åska ( ? ) också . Så har egentligen inte någon lust att sätta mig på cykeln och åka till Crille men Nina är hemma så måste :) . Dock måste jag upp tidigt imorgon för måste ta mina nycklar från mamma innan hon åker och fixa lite .

 
Carro

Nostalgi ..

Om ni tycker jag tjatar för mycket om nostalgi får ni skylla på Mickis då hon faktiskt började få mig att lyssna på alla gamla godingar ..
Ni kan få ett smakprov på de låtar som man kan höra i mitt hus just nu :



Eiffel 65 - Blue ( Da Ba Dee )

Paradiso - Bailando

Ace Of Base - All that she wants

Spice Girls - Wannabe
 
Spice Girls - Spice up your life

Mange Schmidt - Glassigt

Har många mer men då blir det jobbigt . Ni får nöja er med detta för jag har inga bilder att lägga upp så ..

Carro

Fullt upp !

Kom hem för några timmar sen och hoppade då in i duschen och åt lite mat , sen skulle jag hjälpa mamma lite och så . Nu ligger jag i min soffan och lyssnar på Markoolio och Spice Girls ! Haha ! Ikväll ska jag fortsätta i samma anda som hela dagen - sitta vid datorn i princip hela kvällen + en telefondejt med Crille .

Torsdag - fredag kommer innehålla rätt mycket för mig :

Torsdag : Stan med mamma , fixa ID-kort , träffa Nina ( som äntligen är hemma ) , Crille , Tornet , Lina och Nallen hos Crille och sedan sleep-over där .

Fredag : Fika på stan med Lina och Nina , Willy's själv ? ( min Willa partner - Wändi är inte hemma ) , filmkväll hemma om inget annat kommer upp .

Lördag : Sovmorgon , fiix , träffa folk , party !

Söndag : Donken på eftermiddagen , städning , sen ledig på kvällen .

Ganska mycket för att vara carro + att det är ganska tajt mellan .. Hoppas jag får klämma in Wändi där emellan någonstans också . Nu ska jag fortsätta nörda vid datorn för att sen få sova .

Carro


Update and Music

Sitter och lyssnar på musik och kollar lite på TV . Sms:ar lite med Wändi också . Ska dricka upp min islatte och sedan bege mig ut för ett powerwalk . Sedan blir det dusch och så men skriver säkert efter det .



 Ison & Fille - Jag skrattar idag

Öris & Ågren - Tji mitt namn

Förlåt men måste ! Lahme song

Förövrigt saknar jag Wändi och Andreas just nu  !! <3

Carro

Klagar'n

Börjar bli ganska trött på detta med bloggen . Alltså vakna , skriva vad man har gjort och vad man ska göra och allmänt ointressant . Kommer inte på så mycket annat att skriva om dock .  Sen att man har tröttnat på designen och att  inte många läser / komenterar gör inte saken bättre .. Det görs cirkus 2000 bloggar ( bara på blogg.se ) varje dag och hur kan man då bli något annat än en droppe i havet ..
Jaja nu ska jag sluta klaga !

Vaknade runt o9.oo och gick då upp och sa hejdå till mammsen som skulle till Plåsterhuset  och ta blodprov . Sen åt jag hallon med mjölk till frukost och satte mig vid datorn , där jag suttit ett tag . Har läst Robin's blogg och lyssnat på gamla låtar från the 90's . Denna nostalgi ! Ska iallafall klä på mig snart och fixa mig lite . Man vet ju aldrig vad som händer idag . Eftersom jag inte städade igår , utan pratade i telefon , kanske man ska gå ett par varv med dammsugaren .

Carro


hejsan

Hejsan
Nu sitter jag här och kollar på A cinderella story. När filmen är slut blire väl att kolla på Navy CIS. Idag vaknade vi vid halv 2, vi gick upp och käkade frukost sen kollade vi på tv. Idag har jag också bakat en kladdkaka till mamma. Sedan har jag plockat undan lite saker, eftersom mamma kom hem idag. Så nu är jag inte själv hemma, skönt men ändå inte. De är faktiskt ganska mysigt att vara hem själv ibland. Man gör lite som man vill och har ingen som säger åt en vad man ska göra eller några tider att passa. Även fast jag inte var helt själv, emma var ju här men själv utan föräldrar. Iallafall dom här dagarna har varit helt underbara. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hittar väl på något som vanligt. Nu ska jag kolla klart på filmen. Skriver något mer imorgon. pusss
Michaela


Tips !

Måste bara tipsa om världens bästa blogg ever !

BETOONGEN.BLOGG.SE

Carro

God morgon tisdag !

Vaknade nyss av en motorcykel som skulle trimmas ( ? ) utanför mitt fönster . Så jag gick ner och tog ett glas apelsinjuice . Borde kanske ta en macka så jag orkar med min powerwalk idag . Måste också städa mina rum .
Och påtal om städa , nån som vill ge lite tips på det ? Typ vad man kan använda och göra o.s.v så det blir rent .. Iallafall ska jag ta något att äta snart och sen ta det lite lugnt .
Sen ska jag gå min powerwalk igen . Är dock lite osäker på det p.g.a vädret för det ser ut att böja regna när som helst . Men ska ädå gå , en snabbis möjligtvis ? Nu känner jag att jag bara börjar babbla på så .. Måste gå ner och äta . Glöm inte - STÄDTIPS !

Carro 

 
Saknar er ! <3


04.20

hejsan, förlåt för den dåliga uppdatering ifrån mig. Just nu sitter jag och kollar på film men emma. Efter filmen ska vi väl sova tror jag. Börjar bli ganska trött klockan är ju tjugo över 4. Igår var vi hemma hos mig och kolla på film och sjung singstar. Alle, Putte och johan va också här. Idag vaknade vi vid halv 2 ungefär. Så idag har jag och emma bara slappat framför tv:n. Nu ska jag kolla klart på filmen, sen sova. Som sagt. pusss
Michaela

Effektiv

Vaknade strax innan o9.oo och hoppade direkt upp ur sängen . Fixade mig och böt om sen åkte jag och mamma ner till Marieberg en snabbis och jag fick med mig : wax , skor och lite smink .
Efter det åkte jag hem och satte mig vid datorn sen åkte jag till Crille som är hemma igen  . Sen åkte jag hem igen och åt mat och bakade en paj åt mamma . Rensade också garderoben ( blev dock ingen skillnad ) och slängde massa kläder som jag inte ens visste jag hade . Har gjort ganska mycket idag . Därför är effektiv ett ord jag skulle vilja använda mig av .

Snart ska jag , antingen sätta på en film  eller krypa till sängs . Skulle vilja sova helst då jag hade tänkt att vara lika effektiv imorgon och städa ( haha ni kommer tro att det är det ända jag gör ) hela övervåningen . Dammsuga , moppa , damma och allt det där som man nu gör .

Carro

Äntligen !

Efter 3 dagar för mig själv kan jag inte vara något annat än glad att mammsen kommer hem idag . Och om inte det är nog , så är alla på väg hem ! Dock saknas bara Nina och Crille . Fast Crille kommer hem imorgon . Galningarna Nallen ( Teddy ) och Lina är  iallafall hemma igen och då kan det bara inte bli en dålig kväll idag . Kom nyss ut ur duschen och ska snart platta håret och allt det ytliga  . Väntar på att mamma kommer så jag kan äta något också . Då jag har levt på enkla sallader när hon har varit borta . När hon åker igen på fredag så hoppas jag att jag har lärt mig att laga något ätbart .

Carro

själv hemma

hejhej
idag kom jag hem från emma kl halv 10. Var tvungen att säga hej då till mamma eftersom hon åkte till stockholm idag. Hon ska vara borta till tisdag och min syster åkte till turkiet inatt så nu är jag själv hemma. Efter jag hade pratat lite mamma gick jag å la mig igen. Vaknade vid halv 2 igen. Just nu sitter jag här i handduk, kom nyss ut från duschen. Om ett tag ska jag väl laga mat och lite så. Senare kommer emma hit, hon ska sova här dom dagarna jag är själv. Så de blir trevligt. Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på, vi kommer säkert hitta på något kul. Ne nu måste jag klä på mig sedan laga mat, e as hungrig. puss
michaela


Veckan som gått ..

Att jag inte har skrivit i bloggen kan bero på att senaste veckan har innehållt massa små pyssel att fixa med . I måndags var jag i Stockholm med älskling , och fick med mig : 2 par jeans , 1 BH och matchande trosor , 1 tunika , 1 kort kofta , 1 jeansjacka och 1 par skor . Det mesta köpt på Gina Tricot utom Bh:n och trosan som är från New Yorker , skorna och jeansjackan från Weekday . I tisdags var jag hemma och städade min övervåning . Onsdags åkte jag till Crille där jag har sovit i 2 dagar . Igår ( fredags ) kom jag hem och sa adjö till mamma och åkte med Wändis till Willy's , Donken o.s.v . Där Wände köpte mat från Willy's och värmde på Donken . Haha !
Har just kollat på film - Confessions of a shopahlic . Imorgon måste jag åka upp på stan för mamma ringde när jag var på Donken och sa att jag måste köpa glasögon till henne då hon inte hinner . Snart ska jag nog ta och sova lite så jag kommer upp i skaplig tid imorgon .

Carro

hihi

hej igen
Btw glömde säga att emma fyllde igår eller i förrgår eller va de nu blir, 23/7 iallafall.
Så massa grattis i efterskott till henne! + att jag fyller snart! 23/8 :):):)

hey

Hejhej, förlåt för den dåliga uppdateringen..
Idag har jag bara suttit framför teven och kollat på oc. När oc var slut fixade jag mig för att johan och emma skulle komma hit. Och för ett tag sen kom dom hit. Just nu sitter dom och kolla på beck, dom e lite tråkiga. -.- Själv har jag inte lust med att koll på film haha. Menmen det är mys ändå.  Imorgon ska nog jag gå på stan me emma, fick ju lite pengar av pappa idag så ;). nu ska jag göra nåt.  pusss
Michaela

Hemma

heej bloggen :D nu är jag hemma från campingen med marias familj :) det var faktiskt kul men mindre kul att komma hem och packa upp tvätta och sen ska jag packa allt igen för imorn åker jag ju och campar med min familj och bästaste vän maria ska också med:D thihih

senare idag efter jag vilat en stund så ska jag nog hänka på carro ner till willa :) har ju typ inte träffat hon på massa veckor så kmr bli as skoj ;D måste ju passa¨på den dagen man är hemma xD försökte få med emma och micha men dom vägrar dom ska tydligen dissa oss och träffa andra. :P haha men får la bli så da :D

hare gööötttt Wääändieee

hejsan

Idag vaknade jag vid halv 12, då gick jag upp och fixade mig sedan åkte jag upp till stan me mamma. Först gick vi till banken för att spärra mitt bankkort, som har försvunnit eller möjligtvis blivit stulet. Sedan gick vi och fixa min klocka som hade gått lite sönder. Och såklart fick vi med oss lite små saker hem. Jag fick ett par skor och hårfärg av mamma och så köpte jag en ny foundation. Efter de åkte vi hem. När jag kom hem satte jag mig vid datan för att blogga lite. Men då råka jag såklart "stänga av" datan så allt jag hade skrivit försvann & då blev jag en smula sur så då orka jag inte skriva ett nytt inlägg förens nu. Sen satte jag mig ner och prata med emms i fonen. Efter det hoppade jag in i duschen & nu sitter jag här och kollar på Lipstick Jungle. Imorgon ska jag nog kanske träffa emma & carro en stund. Men nu ska jag kolla klart på tv. pussss

Michaela


Crilleboii här ;)

Haha typ innan vi ens öppna bilen föll carro ihop och somnade så jag passar på att hacka hennes sidor x) iaf vi hade vi massa mys i sthlm :) vi åkte och hälsade på ninis och nån random som carro känner :p sen shoppade vi loss och jag köpte 1 par jeans massa tshirts och kallingar som carro valde ;) vi åt på underbara taco bar och nu dunkar vi arab money i bilen B-) nu pallar jag inte skriva mer puss på rumpan :D<3

Mobilbloggar

Just nu sitter jag i bilen på väg till Stockholm där jag ska spendera dagen . Blev en spontan tur dit då Crilles mamma skulle dit så vi hängde på . Vi är snart framme och då ska vi direkt in på toaletten eftersom jag självklart är kissnödig . Kommer inlägg ikväll om jag inte mobilbloggar under dagen . Puss Carro

grattis vendela


Just nu sitter jag här och kolla lite på tv med mamma. Igår gick ju jag på bio med vendela, emelie och jennie. Vi kolla på Harry Potter men den var inte så speciellt bra. Efter bion var klockan ungefär 12 så få fick man gratta vendela, som fyller 16 idag. Grattis till dej vendela! Efter de tog jag cykeln och åkte hem. När jag kom hem tvättade jag bort sminket, kollade lite på tv sen gick jag & la mig. Idag vaknade vid halv 1 idag. Men de gjorde inget för de behövde jag eftersom jag lanade i lördags. Vid 2 kom emma hit, vi kollade lite på film och så. Sen åkte hon hem. Och på torsdag fyller Emma år, så grattis i förskott till henne. Nu ska jag kolla på tv. pusss

Michaela 


Mobilbloggar

Glömde skriva GRATTIS VENDELA ! Puss , hoppas du har det bra hemma i Örebro . <3 Carro

min dag idag :D

heeeej bara för jag fyller 16 idag så måste jag skirva det xD hahha nä men jag fyller faktiskt år idag ! :D
och igår (lördag;)) så kollade jag,emelie,jennie och michi på harry potter.. och jag tkr inte den var så bra, helt knas, asså den var väl okej men ja fatta inte så mkt av vad alla pratade om sen hände de inte så mkt som det brukar. man kom lixom aldrig in i filmen riktigt :S haha aja det är va ja tkr iaf :D
snart ska jag sova så tiden går fortare till min presenter :) haha fast kmr inte kunna sova ännu för min tokiga katt har lagt sig över hela min säng och han sover jätte djupt så vill inte väcka han :D

pusss

vendela

Mobilbloggar

Nu ligger jag i sängen i vår lilla stuga på en camping . Kollade nyss på en film och snart är det dags att sova då vi ska upp tidigt imorgon för att checka ut senast 11 . Imorgon är det dags att bege sig hemåt och bort från alla mygg . Carro

lanat

hejhej!
Nu ligger jag här i soffan med bärbara datan. Igår drog vi iväg på lan, jag satt å nörda cs. Fett kul xD Vi koom hem till emma vid halv 6 å då sov vi en liten stund sen åkte vi hem. Så nu sitter jag här lite trött, fast inte så ändå. Har varit uppe i ungefär 25 timmar nu. ihihhi. Och ikväll ska jag på bio med vendela, emelie och jennie. mysiigt.
Ne nu orkar jag inte skriva mer, pussss!

grillning

hejhej, jag här hemma hos vendela med emma och maria. Förut grillade vi lite marshmallows och vendela grilla kött. Nyss hoppade emma och vendela lite studsmatta och jag sitter här vid datan och lyssnar på musik. Vi vet inte vad som händer sen, vi får väl se. Nu ska jag iallafall dricka lite cola och äta lite choklad. Kanske ska hoppa lite på studsmattan me, hihi. Ha en fortsatt bra fredagskväll! 

xoxo  Michaela

hih

nämen titta bloggen ser normal ut! :)

hejhej

hejsan alla!
Idag har äntligen internet fixat sig! Men så gick jag in på bloggen & då såg den helt cp ut, ingen vet vad som har hänt :O aja vi får väl försöka fixa de så fort som möjligt. I helgen ska jag nog träffa emma och vendela, blir kanske att vara hos vendela och grilla. & på söndag fyllar vendela år, så grattis till henne! :D nu ska jag kanske dra ut. pusss.
Michaela

Stress

Vaknade för 1 timme sen och snart ska jag iväg upp på stan med en polare . Senare ikväll ska jag träffa min tjejer för att tjocka oss på donken . Sen måste jag packa , duscha , ta en powerwalk och försöka klämma in Crille där i mellan också eftersom jag åker imorgon . Nu ska jag iallafall fortsätta fixa mig så jag hinner .

Carro

Nu ..

.. Sängen som väntar . Ska dra mig dit nu , fast ska bara ..

GODNATT !

Carro

Packning ..

Nu ska jag alltså ta tag i packningen ( som brukar vara klar 1 vecka innan jag åker ) och det är inte det lättaste , då vädret i Sverige skiftar var 5e minut . Tänker mig , jeans , mjukisbyxor , tjocktröjor , linnen , shorts , leggings , t-shirts , jeanskjolar och småsakerna som , trosor , BH , strumpor , mobilladdare , dataladdare , dator , mobil , smink och sen kommer jag inte på mer . Nåt jag glömt ? Borde man ta med sig bikini ? Ska iallafall lägga i allt i resväskan nu och fixa allt .

Carro

Klar

Nu  har jag , dammsugit , moppat , plockat , duschat och ätit . Tog en extra lång dusch . Nu har jag bytt om och satt upp håret i en knut . Så jag är redo att bege mig till Crille's house och lämna / hämta lite stuff . Sen får jag se vad som händer . Funderar på att sätta på Twilight ikväll . Nåt ska hända ikväll iallafall , hoppas på att träffa tjejerna mycket innan jag åker på torsdag . Måste packa också ! Tips på vad man ska ha med sig till Dalarna i 4 dagar .

Carro 

God eftermiddag

Dock för mig - God morgon .
Vaknade nyss av att mamma hade köpt jordgubbar som jag åt till frukost . Snart ska jag hoppa i mina mjukisbyxor och ta och plocka undan lite och dammsuga . Sen ska jag göra iordning en sallad att äta och duscha lite måste jag göra också . Ska kanske träffa Emms och Mixen ikväll . Hoppas på det ! Ska åka till Crille och hämta / lämna allmänt crap . Men nu ska jag gå ett par varv med dammsugaren medans Britney hörs på högsta .

Carro

Dags ..

.. Att dra sig till sängs ? Ja verkligen ! Klockan närmar sig 3 och vad jag fortfarande gör uppe förblir en gåta . Nu ska jag iallafall dra mig härifrån ( dvs soffan ) och till sängen istället . 

GODNATT !

Carro

Tåls att ses igen



Carro

Update

Britney Spears - Womanizer hör mina öron just nu när jag ligger i soffan med datorn och msn:ar . Har legat här allt för länge nu fast orkar inte förflytta mig till sängen . Ska nog sova snart eftersom jag måste packa och sånt imorgon . Dock vet jag inte vad jag ska ha med mig .. Förövrigt så böt musiken till Britney Spears - Kill the lights . Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och fortsätta prata på msn .

Carro

Most played


Bob Sinclair & Sugarhill Gang - Lala song


Big Ali feat. Dollarman - Hit the floor


Basshunter - Walk on water ( Haha )


Janet - Heartache on the dancefloor

Och favoriten !!

Style - Vill ha dig igen

Carro

090713

Idag har jag i princip inte gjort något alls . Förutom fram mot kvällen då jag och Vändela åkte till Willy's för att inhandla Varma Koppen och lite diverse saker . Sedan träffade jag Mixen och Emms och vi åkte självklart till .. Donken ! Hittade en pinne gjorde jag också som sedan fick namnet - Tjockis Ove fast efter ett tag fick Mickis nog och slängde den i marken . Fram tills dess var det en underbar kärlek mellan mig och Tjockis Ove . I'll never forget you ! Haha . Just nu sitter jag i soffan med en Varma Koppen och msn:ar lite . Imorgon ska jag träffa mina bästaste och Crille babe också . Och på onsdag är det donken igen . Det är lila glas och då betyder det att vi ska bli tjocka då .

Förövrigt ska jag ta mitt pick och pack och överge alla för att åka till Dalarna 4 dagar . Åker nu på torsdag och kommer hem på söndag . Ska bo i en liten stuga vid havet . Utan internet ! Ska ta med mig datorn ändå .

Carro

ingen rubrik

heej bloggen :D
ahah jag har inte skrivit på typ as länge för jag har inte orkat ;)
och jag har inte så mkt säga heller xD  kan ju säga att på söndag så fyller jag år och igår bakade jag massa cookies och idag ska det bakas kladdmuffins och massa annat skit :D
hahah jag bakar nog lite för tidigt för det där kmr ta slut innan söndag :O men dom smällarna får man la ta. haha

ehm aah joo i lördags så var örebro stad helt galet XD det var några boys från karlstad som hade druckit lite såådär och höll på att dansa ute på gator och bjöd med massa folk och skiit, as kul... såna borde det finnas mer av i örebro, mer roliga när dom druckit än dryga idioter som bara ska bråka med allt och alla hela tiden-.- menmen vi äre en dryg stad så det får man leva med.

btw jag skulle göra det lite roligare nyss på denna tråkkiga blogg att lägga upp lite bilder, men smart som jag är så har jag vist raderat allt från den här datan :O och jag vet ine hur jag lyckats -.- så sry jag kan inte lägga upp mer än google bilder :P

väääändää

13de Juli

Att jag inte har skrivit på ett tag kan bero på att jag har legat utslagen alldeles för länge . Man blir trött av att träffa Mickis och Vändis en kväll . Plus Alle , Putte och Toufik . Lördagen och söndagen har spenderats i soffan med mina vänner Ben & Jerry och ett x antal filmer . Idag var jag också ute på en powerwalk i ungefär 2 timmar och gjorde stans godaste sallad . Just nu fixar jag lite saker och ska snart förflytta mig till sängen och sova ut för en gångs skull . Imorgon vill jag åka till Willy's då jag är väldigt sugen på Varma koppen . Ska åka och hälsa på min baby Crille imorgon också . Vill också åka upp på stan och kolla i veckan .. Nu ska jag iallafall byta om och kolla klart på Privileged sen bums i säng .

Carro

hihi

hejsan, nu sitter jag här hos carro med massa folk :) med folk menar jag carro vende alle putte och toufik :) just nu kollar vi på tv, eller alla förutom carro. hon har nästan deckat. hihi :D  nu ska vi spela ruyska posten typ :D hihihi
pusss :D
michaela

Fredag

Efter sista inlägget däckade jag x antal gånger till . Sedan tog jag mig upp runt o9.oo och tog en powerwalk och sedan en dusch . Tog sönder toaletten , fixade den , slängde sopor , duschade igen och nu sitter jag här , mer eller mindre utslagen , och planerar dagen / kvällen med Micksan och Vändis . De kommer troligtvis hit och sen ska vi till Willy's också då vädret är betydligt bättre än igår . Sen ska vi mysa tillsammans . Kommer säkert något inlägg från Mickis också då hon antagligen kommer låna min dator . Nu ska jag sminka mig och klä på mig och planera vidare .

Carro

o5.45

Jag däckade runt o.3oo och vaknade nyss .. Har alltså sovit ungefär 2 timmar och nu kan jag inte somna om för jag är för pigg för det . Försökte få hit Wände ,  och med viss succé , som sedan gick åt skogen när hon märkte att det regnade och att det var mörkt , vilket inte var jätte konstigt då kl. va runt oo.oo . Idag är inget bestämt och jag väntar samtal från mamma och efter det får vi se . Nu ska jag ta något att äta tror jag och kolla på en film .

Carro


Torsdagen

Idag har jag i princip bara legat i soffan på nedervåningen och kollat på Privileged hela dagen . Har bestämt vad som händer imorgon också . Blir inte som vi planera i början men detta blir lika bra det . Wändela och Mickis ( Emms ? ) ska vara hos mig och mysa . Dock hoppas vi på bättre väder så vi kan ta oss till Willy's och köpa sprite bl.a . Ikväll vet jag inte vad som händer , funderar på att åka till Crille men vädret får mig att tänka om . Kanske sätter på en film .. Eller kanske bakar något . Får se vad som händer .. Nu ska jag kolla på College och ta mig nåt att äta .

Carro

God morgon torsdag !

Har precis förflyttat mig ner på nedervåningnen där jag ska bo till på söndag . Idag vet jag inte vad som händer . Kollar man ut ser man regn och kallt och då får man inte lust att göra något . Men jag hoppas det slutar regna lite senare så vi kan åka till Willy's . Mickis är så söt som socker så hon smälter i regnet och då kan vi inte åka . Hoppas också vi kan fixa saker som inte gick att fixa igår .

Nu ska jag hoppa in i duschen och ta mig nåt att äta sen .

Carro

!!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN OCKSÅ ! Varför kan inte allt bara gå som man vill och allt är Mickis fel , säger vi . Skyll på henne .

Carro

18.56

Sitter med mobilen i handen och i den sjunger Mickis i . Vi diskuterar helgen just nu och vad som händer . Fast kommer inte fram till något då Wändela krånglar . Ska förövrigt meddela att Mickis inte har något internet för tillfället och av den anledningen kommer det inga inlägg av henne . Men som tur är finns jag till er räddning .

Carro

Videoinlägg



Carro

Skriv din rubrik här ..

Nu har jag kollat klart på Scary Movie och den var sådär .. Vet inte riktigt vilken av filmerna det var . Det stod inte men den kom ut 2000 och handla om nån mördare från Scream som dödade alla . Den hade ingen handling men man fick sig några skratt ändå . Då jag är så smart hällde jag ut min cola som stod på bordet och brevid stod en skål med chips och gissa vad som hände ?! Jag slog till colan så den ramla över chipsskålen och allt ramlade tillsammans . Så jag fick gå några varv med dammsugaren då . Ska hoppa in i duschen och fixa lite sen . Undra om jag kan tvinga med Mickis och Wände ut ikväll ? Hmm tåls att tänka på .

Carro

God morgon

Vaknade nyss av att mamma ringde och sa att jag skulle gå upp . Och nu sitter jag i soffan med datorn i knät och msn:ar lite . Idag ska jag kolla klart på Scary Movie och vara hemma lite . Senare ikväll kanske jag träffar någon som känner för det . Annars blir jag hemma idag . Imorgon åker mamma så då ska jag träffa Mickis och Wände och åka till Willy's och inhandla lite inför helgen . Nu ska jag kolla klart på Scary Movie och sen ska jag duscha och byta om . 

Carro

Hemma

Nu är jag hemma . Träffade Mickis och Wände en snabbis . De hade med sig presenter till mig och efter lite övertalning fick jag i mig presenten och avslutade kvällen som annat än vad jag var innan . Sedan satt vi på donken en stund och jag skämde ut mig x antal gånger . Medans vi satt utanför så fick en fågel för sig att den skulle bajsa på oss . Som tur var kom det på bordet bara . Efter det gick vi in och köpte maräng swiss  till mig . Efter det cyklade vi runt lite och träffa bl.a Lisa , Robin och Anders ( vår lärare ) vilket var .. kul ..! Nu är jag så trött så om jag inte får sova så kommer detta inte bli bra . Men ny blogg dag imorgon också .

Godnatt !
Carro

And i'm off ..

NU åker jag äntligen !

Carro

Just nu ..

väntar jag på mina andra 2 segisar som känner för att göra allt i slowmotion ungefär . Innan vi åker till donken passar jag på att lyssna på Michael Jacksson's gamla godingar på MTV . Riktigt bra !

Fick förövrigt klartecken nyss av tjejerna att det är dags att dra sig snart . Äntligen säger jag bara !

Skriver när jag är hemma och då kommer säkert bilder .

Carro

God eftermiddag

Har redan avklarat massa saker , däribland Marieberg  och städning . Städade som vanligt hela övervåningen och nu ska jag slänga mig i soffan med en Brämhults och en bulle . Sedan planerar jag också en dejt med Wändela och Mickisan ( kanske ) på donken . Hoppas vi får med oss Emms också . Måste ta en dusch innan också så nu har jag ingen tid att förlora .

Carro

Good Night !

Med detta inlägg drar jag mig mot sängen och säger hejdå . Mer bloggning imorgon . Men tills dess säger vi adjö och godnatt !

Carro

v

yesyes här är jag igen mkt gladare :D
allt jag kan klaga på är det tråkiga vädret, kallt och regnit :(
men övrigt så äre super inga sura miner idag inte =)
hihi sen att jag sover förlänge på dagarna det är jobbigt men skönt, bara det att dagen den bara försvinner och då går lovet fortare och det är inte bra ! :D hahah aja vart på stan lite idag med :)
sen fyller jag år snart typ om 12 dagar elr ngt äre :D haha grattis i förskott till mej ;P
hare göttis

vendela

Gissa ..

.. Vad jag ska göra nu !

    

Ganska uppenbart men ändå . För er som undrar så gick detta med att lägga sig i hyfsad tid åt skogen eftersom jag ska måla naglarna också så önska mig lycka till då jag ska gå upp kl. o9.oo imorgon .

Carro

hallo

Hejhej, nu sitter jag här igen och skriver ett litet inlägg. Och jag är faktiskt lite gladare än igår. Idag åkte jag mamma och syster till ikea för att köpa lite grejer till lägenheten. Och sen köpte vi nya gardiner till mitt rum. Just nu sitter jag i mammas rum och är inne lite på internet men ska snart gå tillbaka till tv:n och kolla på lipstick jungle och Prison break som börjar idag. I morgon vet jag inte vad som händer, hoppas att de blir fint väder så man iallafall kan gå ut. Ne nu ska jag inte skriva mer. pusss
Michaela

Regn

Om man kolla ut just nu så möts man av detta ...
Och det är ingen rolig syn . Man har inte lust att göra nånting och framför allt inte vistas ute . Så jag ska sätta Scary Movie  här hemma och krypa under täcket med en B&J's ( Halfed Baked ) och jordgubbar som jag fick av min bästa mamma nyss . Sen ska jag lägga mig i hyfsad tid också då vi ska till Marieberg tidigt och sen kanske jag ska följa med till Askersund också .

Carro

Måndag

Är nyss hemkommen från Crille . Han kom hem för några timmar sen så jag åkte dit och träffa han en stund . Nu regnar det ( har dock regnat hela morgonen ) och man är inte sugen på att göra något , förutom att vara inne typ . Ikväll ska jag antingen vara hemma och kolla på film eller åka till Crille och kolla på film , beror på vädret . Tänkte ha Scary Movie maraton men får väl se hur det blir . Ska iallafall ta en dusch och värma mig .

Igår träffade jag Robban en stund . Vi åkte och bada . Det var kallt och det regnade men vi hoppade i vattnet ändå ( varmt var det ) . Efter det åkte vi hem till honom och typ sov i några timmar och sen åkte jag hem i regnet iklädd bara shorts , linne och en handduk .

Imorgon ska jag och mamma åka till Marieberg och jag måste köpa Ben & Jerry's ( Phish Food ) att äta när mamma är borta i helgen . Om det är någon som har filmtips så komentera för jag hade tänkt att kolla på film nån dag då mamma är borta och vet inte riktigt vilka filmer jag ska se då .

Carro

   
      
Förövrigt så vill jag ha sol igen och inte bara regn hela tiden . Och värme skulle inte sitta fel .

depression

Nu sitter jag här med datan, har återigen hittat något trådlöst internet. Men snart sitter jag väl här utan internet och då går humöret  tillbaks till depression. Då sitter jag här utan både internet och mobil. Och när man kollar ut genom fönstret blir man inte direkt gladare. Jag känner bara att denna sommar kommer suga. De har den iallfall gjort hittills, finns några undantag. Imorgon händer väl inget speciellt. Blir väl som alla andra dagar antar jag, Jag går upp, äter frukost, klär på mig, sätter mig framför tv och sitter där hela dagen. Kan varken sitta vid datan eller sms:a för har som sagt inget internet och endast nummer till ca 3 st. Och nu när man väl är inne på msn och mår lite bättre så är de såklart folk som skriver till en som man bara inte orkar med, folk som verkligen har svårt att förstå. Och så e de folk som inte är inne när man som mest behöver dom, någon som kan muntra upp en när man mår sämre än vanligt. Nu ska jag sluta med att tråka ut er. Och om jag inte skriver här i bloggen på ett tag vet ni varför. Nu ska jag försöka att muntra upp mig själv, kommer nog inte att lyckas men de är iallfall värt ett försök.

Michaela


ännu ett tråkigt inlägg

heeeeej för din som vill veta så är jag fett sur,lessen och irreterad för inget blir som jag vill, allt jag vill är att det ska vara bra men nää det blir bara värre och värre och återigen värrrre!! varför ?!?
för varje dag som går mår jag sämre och sämre och varför jo för man lever i ett bortskämt land där man tror man kan få alllt elr aa alla gör säkert inte det men jag verkar göra det :S

får jag inte mat blir jag tjurig och i just detta läge så har jag inte ätit på väldigt länge, fråga mej inte varför, elr jo när jag blir deprimerad så slutar jag äta helt ''/
var är vännerna när man verkligen behöver tala ut? då menar jag vänner som förstår en....

aja min dag är ju lika som alla andra dvs inte göra ett piss :@
vende

feest ! :D

nästa helg äre fest hos carro ! jag är skit taggad fast hon kmr dissa säkert xD haha känner man henne då vet man hur det är xD återkmr om de blir elr inte xD haha alla kom om de blir ! haha jag ligger lågt ett ta till ;)
ganska uttråkkad nu så alla vet så nu är ja överuttråkad och då blir jag knas :D
vände

23.11

Nu sitter jag med telefonen i högsta hugg och pratar med Robban . Han sjunger för mig just nu så jag passar på att skriva ett inlägg . Idag vaknade jag av att ungen hoppade i min säng klockan 11.oo efter det åkte mammsen , jag , Roffe och ungen till Nora och åt glass ( fast inte jag dock ) och kollade på staden . Sedan åkte vi till Norasjön fast smart som jag är glömde jag bikini så jag fick sitta där med mina jeans ( då det var kallt på morgonen ) och kolla på . Imorgon ska jag träffa Robban hoppas jag . Och nu ska jag vara social .

Carro


hejhej

eftersom det var ett tag sen jag skrev i denna blogg så ska jag uppdatera lite bara för det ;)
inget nytt egentligen, fortf gamla vanliga skit för min del fast värre ''/ aja ska inte gå in på detaljer varför så aa...
idag har jag inte gjort spec mkt, typ imorse vid 12 ringde farmor och fråga om jag skulle med till stan och kika lite så jag svarade jaa fast jag kände att jag pallart inte. när jag kom hem så började det åska och blixtra massor och regna :O inte min grej det där va :p sen har jag inte gjort ett piss och ikv så blire väl samma gamla vanliga, att sitta in stängd på sitt rum och tjura elr dra ut med folk får se :)
vendela

flyttat

Hejhej!
Nu sitter jag här ute på våran stora balkong, varför jag sitter här är för att de är endast här jag hittar något trådlöst internet som jag kan vara inne på. Idag har jag flyttat, jätte jobbigt men nu är de gjort! :) Lägenheten är ny renoverad så de är najs. Imorgon ska jag åka upp till stockholm och gå på dop. Sen åker jag och syster buss hem vid 7. Efter att jag har kommit hem vet jag inte vad jag ska göra. Kanske träffa någon rolig, om någon orkar förstås. Och min mobil är fortfarande sönder, har inte köpt någon ny. Och jag har inget internet än, så jag får väl sitta här ute och blogga/msn:a m.m. Ne nu ska jag ta mig något att äta, är super hungrig. pusss på er ! <3
Michaela


3dje juli

Idag har jag varit hemma i princip hela dagen . Åkte till Crille en snabbis för att säga adjö och se honom åka iväg till Stockholm ett par dagar , han är tillbaka på måndag så jag får väl sakna han lite iallafall .
Ungen kom idag och medans jag har lekt 1 timme med henne och sen tagit powernap i 2 timmar , så har hon varken vilat eller suttit still och hon leker fortfarande . Just nu är hon ute och hoppar studsmatta . Jag däremot sitter på msn och fixar lite .
Ikväll har jag inga planer alls . Sätter väl på någon film eller någon allmänt tråkigt . Det är ju fredag men ingen är hemma ändå så ingen idé att jag planerar in något ju .. Imorgon ska jag åka till Nora med mammsen , Roffe och ungen , kommer bli .. Intressant .( för att säga det det snällaste sättet ) Mamma mutar med glass så jag följer med .
Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde innan - alltså att stirra in i väggen . Nej men ska kolla lite på internet och fixa .

Ha en bra fredags( !! ) kväll !
Carro

vaarmt

Hellu bejbs
Nu ligger jag här i min säng, ska snart sova. Min syster ligger brevid mig och sover därför blir detta ett kort inlägg. Ja vi delar rum, men flyttar imorgon/idag så då får jag tillbaka mitt egna rum. Och såklart har carro skrivit om händelsen om äggen, jag har ungefär hört de där 15 ggr nu. Men men, idag har jag flyttat lite små saker över till lägenheten och senare på kvällen träffade jag emma, carr och vändela. mycket trevligt! Nu ska jag försöka sova, då jag inte kommer att lyckas. De är för varmt för att sova, och ingen fläkt har vi här. Slänger in ett skämt också ;) pusss pusss godnatt! <3


Vid en biologilektion i småskolan frågade fröken

Vad är panodil bra för? Lille Erik svarad: för värk och sånt.

Ja just det säger fröken men viagra då?
Det är bra mot diarré.. säger Erik.
Vad har du fått det ifrån säger fröken?

Jo mamma säger alltid det till pappa, ta en viagra så stelnar skiten!

Michaela


2a Juli

Inlägget som skulle upp innan jag åkte d.v.s kl. 19.oo men glömde trycka på knappen så nu kommer det istället .

Nu är jag hemma ! Har varit på G-viken hela dagen med en polare . Träffade Robban där också , fast han va osocial och tråkig . Vi ska iallafall ses någon dag och bada med alla bestämde vi . Slog i huvuvdet när jag åkte forsen och har 5 ton liter i näsan .

Igår när jag var på stan hände det en sak , ( förlåt Micha att jag tjatar men måste berätta ) jag och Beckis skulle gå till våra cyklar och cykla till henne , så började vi diskutera ägg ( som jag förövrigt har tjatat om också ) och då säger jag - "Men vadå har hönan och tuppen sex sen blir det barn" och just i den sekunden kommer ett gäng ( asheta ) killar och hör allt jag sagt och då börjar alla de skratta jätte mycket och Beckis säger - "Hon är dum i huvudet jag vet" men då försöker jag rädda mig och säga - "Jag är inte alls dum i huvudet" och alla killarna skriker i kör - "Du är ju blondis" . Och gissa om det var pinsamt ! Varför måste jag vara så blond ibland ? Men trevligt hade vi iallafall förutom när vi fick cykla hela vägen från Varberga till Björkhaga då jag hade glömt mina pengar .

Träffade Mickis , Vänd och Emms och vi cyklade omkring och tutade på bilar och skrek . Jag gillart ! Imorgon kommer det en lite tjej på 8 år till oss som ska stanna tills på söndag .. Då ska jag leka massor !

Carro

mobilen e sönder :(((

hejsan!
Som ni ser har vi fixat ny design & header! De blev iallafall snyggare än förut ;)
Idag jag har och familjen packat ner nästan allt, bara lite kvar nu. Sen gick vi & kollade på vår renoverade lägenhet för att godkänna den. Allt blev jätte fint. Fast e inte så nöjd me mitt rum, helt vita väggar ;/ ville ha fondvägg men fick tydligen inte ha de så nu är de helvitt. Menmen får väl ha saker som e i någon fin färg. :) Och de värsta som har hänt idag är att min mobil har gått sönder!!! :O heeemskt! så jag får låna mammas gamla mobil, men jag har inga nummer kvar eller nåt. Så de suger :(( får se om jag hittar någon jag vill ha, så får jag väl köpa den imorgon. Men nu ska jag kolla vidare efter mobiler, måste ju lixom ha en! Och så ska jag kolla lite på tv. pusssss
Michaela

RSS 2.0