PARTY !!

Gott nytt år !

NU KÖR VI !

<3

091228

ChaCha !

Idag vaknade jag runt kl. 2 eller 3 ( kommer inte ihåg ;) och satte mej vid datan sen dess har jag suttit där hela dagen .. Seg dag ! Bråkar med en bajs och har jordens mensvärk ... Och så har jag allmänt tråkigt .

Nu ska jag spela sims !

Carro

TRÅÅÅK

jag har fett tråk drf skriver ja nu lite ;D

hhaha inte gjort nått idag vaknade vid 1 elr nått då duschade ja sen har ja ätit sen har ja legat i min säng och inte gör nått -.- letar efter folk som kan fixa cider men går ju åt helvete så man blir ju inte allt för glad...

idag kommer ja väl inte göra nått antar ja så sätter väl på en film och sover
borde gå ut och få bort tankarna ur huvudet men de går inte ... jaja nu ska ja göra nått :P

hare bra

wändie <3

CRAVING !

MÅSTE . HA . NU !

Carro

091226

Vaknade runt kl. 3 efter att jag satt uppe halva natten och pratade med bästa Wändie i telefonen . Har exakt hela dagen suttit i min soffa och suttit vid msn .

Just nu sitter jag fortfarande vid datorn och msn:ar som vanligt .. Men ska snart börja fixa mej då jag ska träffa Wändie ikväll .

Carro


GOD JUL !

Helluuw!

Idag är det ju julafton! Så va bara tvungen att säga GOD JUL!

Puwssss, Michaela!

091224

Nu har jag nyss ätit och ska snart börja öppna paket .. Har ingen julkänsla överhuvudtagen och är på allmänt depp-humör så gick upp så jag inte sitter vid matbordet och deppar ..

Ha en bra julafton ! Skriver säkert mer ikväll !
Carro


GOD JUL !

Songs













Carro

20.39

Åker till Crille nu . Kommer bilder / låtar när jag kommer hem ..

Ha det bäst tills dess !
Carro

Hemma !

Nu är jag hemma ! Eller kom visserligen för någon timme sen .. Hade mycket trevligt med bejb ! Köpte lite nödvändigt skit .

Lägger in bilderna ikväll , måste bara rensa tankarna lite och ta det lugnt ...

Carro

091222

God Morgon !

Just nu sitter jag i soffan och borstar tänderna . Ska snart åka upp på stan och inhandla diverse saker och leta julklappar . Bara Vendela blir klar snart så ska vi åka . Ska äta på Baguetten också . Mums !

Lyssnar som vanligt på depp-låtar och just nu är det Fonky Fresh - Tänk alla gånger .. Den är så bra ! Lägger in låtar sen när jag kommit hem och då kommer det bilder också .. Blev inte många bilder igår eftersom mitt batteri på mobilen tog slut så vi sprang omkring och letade efter laddare .. Träffade Mixxen och Emms också . Mysigt värre !

Nu måste jag klä på mig då jag sitter i trosor och BH , annars blir väl Wändie sur ..

Ha det bra !
Carro

091221

God Morgon !

Just nu sitter jag i min soffa och lyssnar på sorglig musik och pratar med Crille och Vendela i telefon . Fast Crille skulle gå ner och göra nåt och Vendela fixar sig ..

Snart ska jag och bästa Vendela åka till M-berg och ha mys . Återkommer med bilder ikväll .

Ha det bra !
Carro




Natti Natti


Klickbar !

Godnatt sov gott alla söta !

Carro

Söndag

Hejsan!

Just nu sitter jag här framför tv:n och kollar på Coyote Ugly. Och självklart så pratar jag me älsklingsCarro på msn.
Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Slog på en film när jag vaknade, som var vid kl 13.00, efter det slog jag in julklapparna. Som sagt, efter det har jag inte gjort på mycket mer förutom att kollat på film och msn:at.

Imorgon ska jag nog hänga med Emma på stan. Hon ska köpa lite julklappar & jag ska väl bara följa med och kolla eftersom mina pengar e slut. Efter det vet jag inte vad som händer.

Snart är det Julafton, men jag är ganska lugn inför de fast ändå inte. Vet inte riktigt om jag köpt klart alla julklappar till alla personer, hoppas det. Kanske ska köpa nåt till en viss person. Annars är jag ganska klar.

Men nu ska jag iallafall kolla klart på filmen. Pusss

Michaela

4:e advent

You know what just crossed my mind ? DET ÄR 4:e ADVENT IDAG !!
Jag som inte ens har köpt en enda julklapp .. Att det ska bli likadant varje år .. Det är 4 dagar kvar till julafton och jag vet inte vad jag ska köpa heller , som tur är så köper jag inte till många . Men Crille älskling ska få , och mamma och syster sen är det inte mer , tror jag .. Men syster vill inte ha nåt , eller hon vet inte vad och mamma blir aldrig nöjd , Crille säger att han vill ha en överraskning och det säger ju mig mycket då .. Nej så jag har ingen aning vad jag ska köpa till någon . Jaja det löser sig säkert ;))

Carro

091220

Då har man vaknat till liv .. Vaknade redan kl. 1o.15 av x antal sms ( som vanligt ) men deckade och vaknade inte förrens runt 13.oo och då satte jag mig i soffan och satte på datorn . Här har jag suttit ett tag alltså . Ska snart gå upp och klä på mig och fixa lite . Vet inte vad som händer idag men det återstår väl att se ..

Imorgon ska jag iallafall träffa folk och åka till M-berg och ha trevligt . Måste köpa en ny tuperingskam då jag hade sönder min för ett tag sen ..

Nu ska jag hoppa in i duschen snart och börja fixa mig . Skriver mer sen !

Carro



<3<3






Älskar er! <3
& tyvärr har jag ingen bild på ÄlsklingsCarro på den här datan :((
men älskar dig också! <33



btw, jag har tagit hål i tungan me ;)
så ser det ut, kanske inte ser så bra men ändå (a'

Michaela

MickisPickis hääär!

Hellluuuw bejbs, michaela häääär!

Nyss kom jag in i värmen, efter att ha följt bästa emma till bussen :))
Ikväll så har jag varit hos pappa och kollat på film med emma. Vi käkade pizza å hade de mysigt.
& nu snöar de ute, igen! as mysigt me mkt snö juh, fast de e ganska kallt ute ;O Men de är så det ska vara på vintern!
OCH NU ÄRE JULLOV, AS SKÖNT!

Imorn ska vi nog köpa julgran & då blire riktig julstämning här hemma, mywspyws!
Förutom de vet jag inte vad jag ska göra imorgon, kanske blir att träffa emma en stund :)

Nu ska jag nog slå på en bra film å bara ha de mywsigt!

puuwwwss!

Michaela

wändie

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej jag pratar i telefon nu med älskling carrru :D mohaha as kul
idag har jag vart på mberg med maria =) haha resten av dagen har ja vart typ as irriterad XD hahah nu e ja mtrött hahah japp mkt glad nurå fast as trött
nu ska ja prata mera i fonen med bby pusss :DD <3

vende


091219

Och där kom min blogglust tillbaka efter att jag har läst gamla inlägg i bloggen . Tänkte bara berätta lite om vad som har hänt i mitt liv ..

Jag har varit i Stockholm med min syster och shoppat och bott på hotell en helg ! Helt underbart kul var det och fick med mig mycket fint hem .

Fått jullov och ska börja ny klass efter lovet .. Då är det HNDL09 som gäller för mig och Yasmine ! Kommer sakna alla men äntligen får vi våra inriktningar iallafall .

Klippt mig , igår faktiskt .. Nu är det väldigt kort ( lite över tuttarna ) och jag är mycket ovan .. Snyggt är det iallafall ! De som känner mig känner också mitt onaturliga hat för frisörer då jag sällan kommer ut nöjd , vilket inte var annorlunda igår heller ..

Nu ligger jag iallafall i soffan och lyssnar på min underbara Spotify-lista och funderar på att sätta på någon film . Forgetting Sarah Marshall är en favorit men den har jag sett för många gånger . Fast tröttnar aldrig !

Carro

Sagoland



**** </3

Carro

Älskar er !



Carro

RSS 2.0