090831


Idag har vi haft "brytdag" och fått lära oss allt om Logistik . Vilket var rätt tråkigt men jag är iallafall lite rikare på information . Imorgon har vi dock Lager så jag tror jag hoppar den imorgon . Ska istället följa med mamma till M-berg och göra lite nytta hemma .

Idag åkte jag hem efter skolan och satte mig vid datorn . Sedan åkte jag hem till syster och fikade lite . Fick också en present , för jag är så söt . Fick en Ed Hardy keps . Nu kan jag vara exakt som min idol Kissie !

Snart ska jag iallafall dra mig mot sängen kanske . Om jag inte är uppe längre i samband med min sovmorgon imorgon .



Carro


byggarbete på g

hihhi micha ska äntligen bygga om bloggen :D haha carro och jag lyckades få henne göra de efter våra planer att råka förstöra den (A :D haha allt jag ville säga puss hej

wändie

090830

GodKväll !

Kvällen börjar närma sig sitt slut och snart ska jag dra mig mot sängen då jag känner mig rätt pömsig . Ska nog sitta kvar vid MSN en stund till och sen göra mig redo inför natten .

Iallafall .. 
Idag har jag varit hemma en stund och sedan varit ute med Wändie . Har också läst i min bok - "Om jag kunde drömma " . Den första Twilight boken och allt jag kan säga är att jag är fast !

Nog om det ..
I lördags sov jag hos älskling och träffade Vendela på kvällen och vi gick runt i Örebro och hade massa trevligt .

Imorgon är det måndag vilket betyder - ny dag , ny vecka och därmed skola . Börjar o9.oo istället för 1o.4o eftersom vi har "brytdagar" . D.v.s att vi ska prova på de olika inriktningarna som finns . Imorgon är det logistik .. Vet inte när vi slutar men hoppas på tidigt .

På torsdag är det Vendelas tur att komma till min skola och hälsa på . Vi ska fika på Espresso House och åka till en hemlig destination .. Sedan ska vi mysa galet mycket .

Förövrigt kan man se att man att vår blogg har hoppat ner för ett stup och totalt gått sönder .. Väntar fortfarande på svar från Michaela då hon ska göra en ny design åt oss .

Nu ska jag kolla vidare på Busted och MSN:a lite till ..

Carro


skynda !

Just nu håller jag på att fixa mig, ska dra upp på stan med emma en stund. Jag duscha nyss så nu får jag skynda mig lite (hon kommer väl hit snart !!) Ikväll är jag hemma själv så emma och jag ska nog vara här en stund och ha de najs. Sen kanske vi drar vidare till något trevligt folk. Vi får väl se hur & var kvällen slutar. Ne nu hinner jag faktiskt inte skriva mer, sry! Jag lovar att skriva ikväll! pusspuss
Michaela


090827

GodKväll !

Vaknade alldeles försent för att hinna med att skänka ett inlägg till alla kära fans . Vaknade alltså 1.5 timme innan jag skulle springa till bussen . Låter som en lång stund med icke , då det tar minst en halvtimme att välja kläder ( bortsett från att jag gjort det dagen innan ) och göra té ( läs: vänta på att det ska bli kallt ) och faktiskt inte behöva stressa . Det bästa är att jag kan sova på bussen elr göra klart när jag åker i 3o minuter .

MenMen, nog om det .
Efter skolan ( läs: 1 lektion ) kom älskade Emma och hälsade på mig på skolan . Sedan åkte vi med bussen upp på stan där vi gick runt och efter en stund bestämde vi oss , snarare jag bestämde , för att åka till gamla skolan . Gumaeliusskolan ! Där träffade vi alla gamla lärare . Gladast blev nog Anders ( NO-, IV mattelärare ) som , när han fick syn på oss , i princip smällde upp dörren och sprang och hoppade av glädje att vi var tillbaka .
Efter det åkte vi till staden igen , där Emmsan äntligen fick sina välförtjänta pengar . Så vi gick och åt på Baguetten , där 1 kycklingsallade vi stanna i magen . Sedan letade vi efter en present till Mixan . Som tillslut blev en mycket bra present . Får inte säga nåt då Mixan läser bloggen . Schh !
Sedan kom jag hem runt 17.oo och satte mig vid Benny ( datorn ) och kollade mina favorit bloggar . Då fick jag syn på detta ( down below: ) som Kissielicious skrivit . Nu är vi kända !! OMG ! ;)

Just nu tvingar jag Mixan att göra en ny bloggdesign åt oss så vi kan börja om på riktigt . Mission impossible d.v.s ! : 
                                       
(Bilderna är klickbara ! )

Carro

omg!

Hejsan!
Idag vaknade jag kl 10. Vid halv 12 mötte jag upp vendela på stan, sen gick vi till skolan och käka. Våran lektion började halv 1. Först hade vi matte, sen svenska och sist administration. Efter skolan gick vi till ica, vende skulle köpa någon mat att äta innan hennes träning. Sen statte vi oss på en bänk och väntade på bussen. När jag kom hem hjälpte jag mamma men lite grejer sen satte jag mig framför datan. Och vet ni vad som hände då!! Jo Carro skrev till mig och sa att vi va me i kissies blogg! hahaha omg!  fewwtt coolt typ. xD & sen pratar typ Katrin Zytomierska om oss i vakna med the voice . xD kolla vettja! på kissies blogg. Skulle lägga upp bild på de men de blev inge bra, för man såg inget. Men Carro kanske fixar de!  Hahah nu ska jag käka sen vet jag inte vad jag ska göra :)
pusssssss å kraaam!
Michaela


snabbt inlägg

Hejsan!
Förlåt för att jag inte har skrivit så mycket, men har inte haft tid. Går i skolan till 5 sen när man kommer hem är man as trött. Men imorgon ska jag försöka skriva ett långt inlägg. Nu ska jag strax sova. Börjar halv 1 imorgon så de e skönt. Men om jag går upp tidigt så kanske jag hinner sätta på datan & skriva. Men jag är ganska bra på att försova mig så förvänta er inte så mycket! haha. pusss och godnatt
Michaela

090826

Godkväll !

Just nu sitter jag i soffan med en kopp té och kollar kläder på internet . Mamma bakar en kaka så en och annan kakbit kommer säkert hamna i min mage tillslut .  Måste göra klart frågorna i Logistiken också . Eftersom vi missar den imorgon .

Imorgon ska jag på stan med Emmsan och gå i affärer . Sedan ska vi äta på baguetten och så .. Det ska bli kul !

Nu ska jag iallafall ta en snabbdusch och vänta på mammas kaka och sedan sätta mig vi skrivbordet och kvara på de 2 kvarstående frågorna .
Har ni tur så kanske ni får ett morgoninlägg då jag börjar o9.oo imorgon .

BlaBlaBla ..

Hejdå ;)

Carro

molllono ;)

hejsan :)
skolis idag gick så segt så jag typ vet inte, det går inte jag är för skolis trött ;O  kom dit tidigae för att plugga med micha men det blev att måla och dansa och käka och kolla ut, inget plugg... hahah menmen bättre att ha kul medans man kan :)
efter skolan så blev det lite stan en stund med folk sen hem och keka sen nu sitta här och nu har jag la inte mkt mer att säga mer än pusss&kram <3

vendela


090824

Hade sovmorgon i morse och började inte förrens 1o.3o fast gick upp klockan o7.15 ändå . Satte mig vid datorn men hann inte blogga så fick hoppa det imorse . Hoppade på bussen och åkte till skolan . Där hade jag matte 2 timmar och "logistik" i 1 timme . Efter det åkte jag och träffade Emma för en runda på stan . Köpte ; block , kalender , överstrykningspennor , té , pennor . Lite skolsaker . Hemma gjorde jag klart min budget som ska vara inne imorgon och frågorna i logistik som ska vara klara på torsdag .
Duschade en snabbis nyss och gjorde mig klar för sängen . Börjar o8.1o imrogon med "Service och Branscher" imorgon  i 3 timmar . Slutar 14.1o imorgon och då ska jag köpa hem godis och kolla på film .

Nu ska jag sova . Snart ..

Carro

hejsan

Hejsan bloggen!
Idag var de ju den första riktiga skoldagen, lite skönt att komma igång men vill fortfarande ha sommarlov! Men men det är inte så jätte långt till höstlov, miihihi längtar redan. Imorgon börjar vi halv ett igen, men jag och Vendela hade tänkt att åka dit något tidigare så att vi kan göra våran läxa som vi har fått. Vi har gått en riktig dag i skolan och har redan fått läxa. Aja finns inget man kan göra åt de, det är bara att kämpa på!

Ja vad händer mer i veckan, jag vet faktiskt inte. Har inte planerat så mycket än. De är bara i helgen som jag vet på ett ungefär vad som händer. Fredagen ska jag nog träffa Vendela, Emelie och Jennie. Men det är inte helt bestämt än, tror jag. På lördagen är jag hemma själv, så då kanske de kommer över lite folk hit och myser. Men som sagt vi får se. Nu sitter jag här i soffan och kollar på Lipstick Jungle & snart ska jag hoppa in i duschen.

Puss & kram
Michaela

oseriöst på hög nivå :D

heejjj blooogggggggeeeeeeeen :D
hahha jag kmr inte vara sådär jätte seriös men ingen läser så vafan :) skirver ju ba för att dom andra 2 koarna är igång då måste wändie med (Y)

jahpapp en typ jobbig dag i skolis, började halv 1 innan blev de stan me michi och jaa det rullade väl på fast väldigt långsamt -.- jag och skola på eftermiddagar är inte så effektivt. mihihi jaja
efter skolis så kom lila emms och carro och mötte oss i vår biff klass sen vandra vi till ica sen till järntorget sen åkte alla hem och jag och michi stanna och hade massa ruligt sen skulle ja hem och käka sen sensen och åter igen sen så ska ja sluta skriva :D

pussssssssssssss på bloggen hejsveis

vändie


nya tag med bloggen!

Hejsan bloggen!
Nu blev jag lite sugen på att skriva eftersom Carro nyss skrev ett inlägg. Idag vaknade jag av att mamma & syster kom sjungandes in i rummet med lite presenter. De är ju min födelsedag idag! Jag fick lite kläder, smink, kalender till skolan, smycken m.m. Pengar har jag också fått, av pappa, mormor och faster. Vid 2 kom Emma hit och då fikade vi lite med min mamma & syster.

Vid 3 åkte jag och Emma cyklandes till Varbergaparken, där V.O.X festivalen var i full gång. När E.M.D precis hade sjungit klart kom Vendela och Caroline. Vi tog såklart massvis med bilder på snyggingarna. Och vi fick deras autografer (!!) När alla var nöjda och belåtna åkte vi hem till varsitt. När jag kom hem tog jag ett glas dricka och satte mig i soffan för att kolla på Privileged.
 
Snart måste jag gå och lägga mig, det är ju skola imorgon. Fast jag börjar halv 1 så det är ganska skönt. Men innan skolan börjar har jag & vendela bestämt att vi ska gå på stan en stund. För alla som vill veta så har jag ju börjat gymnasiumet nu i höst. Jag ska läsa handel & administration på Jensen gymnasium. Jag tror faktiskt att de blir ganska bra. Men slut pratat om de. Nu ska jag faktiskt sova, och tack tjejer för en underbar kväll!

Puss & kram
Michaela


Back on track !

Efter en alltför lång bloggpaus är det dags att sätta igång igen . Sommaren går mot sitt slut och skolan har börjat , då ska vi självklart inte lata oss . Ska göra en ny bloggdesign och få nya läsare igen sen sätter vi igång och bloggar igen . Om någon känner sig träffad och vill skänka en bloggdesign åt oss tackar vi abslut inte nej till .

Förövrigt har helgen gått allför fort . Igår spenderade jag dagen i Uppsala och gjorde diverse strunt . Shoppade lite småsaker . Idag har jag tagit det lugnt och firat Michaela som fyller idag  ! GRATTIS ÄLSKLING !! " Gänget " åkte till Varberga parken och kollade på E.M.D och fick deras autografer också !! :) Vi skrek som galningar och jag fick krama Danny ! Idag var en bra dag ..

Imorgon är det skola igen .. Börjar dock inte förrens 10.30 med matematik i 2 timmar . Sedan Logistik i 1 timme ( ? ) Sedan slutar jag 14.30 och då ska jag träffa Emmsan för en runda på stan . Är i desperat behov utav block och latte ( mest en craving just nu ) så det måste vi hitta innan dagens slut .

Nu ska jag springa på toa och sedan väntar sängen om en stund . Har i och för sig sovmogon så skadar inte att vara uppe 30 minuter till , eller hur .. ?

     
Detta är inte ens en 10 del av alla bilder som Mickis tog idag .. Lägger jag upp alla blir jag klar 22 november . Tyvärr har jag planerat annat så hinner inte det .. Men fler bilder kommer säkert upp allteftersom , då vi , som sagt , ska börja med bloggningen igen .

Nu måste jag kissa !

Godnatt !
Carro

cha cha

Hej alla bloggläsare! ( emelie fredrikson )  Just nu sitter jag här hemma hos vendela. Vi pratar i fonen med emelie å jennie. :)) Jag kom hit vid undegär kvart i 4 och då käkade jag pannkakor som vendela hade lagat till oss och hennes bror. Dom tog snabbt slut. hihiihi. Snart ska jag hem & då ska jag duscha och käka. Sen ska jag dra ut igen och träffa vendela och emma. Nu orkar jag inte skriva mer, för jag ligger inte i en så skön ställning. hihihi mjaaow.
Pusssssssaaaar från mig å wändie!!  flest pussar till emelie & jennie :D <333
Michaela

01.10

Hejsan, jätte dålig uppdatering har de varit här. Men ingen har orkat skriva. Denna veckan har jag varit med emma och så. I onsdags var vi på grönan. Vi åkte till Grönalund med johan, putte, phille, alle och toufik. Vädret va helt underbart och dagen var jätte rolig.

Idag har jag träffat emma och sen vendela å carro. Vi skulle dra till stadsparken och kolla på måns zelmerlöv, men dom var så sega på att komma hit så vi missa han. :(( Så då fick vi lyssna lite på jerry wiliams som inte är någon av våra favoriter. Sen åkte vende å carro hem, & kvar blev jag å emma. Vi drog hem till mig och lyssna lite bra musik & så. Nyss skjutsa jag hem emma å nu är jag här. Snart ska jag gå & lägga mig, är as trött. + att jag ska upp tidigt imorgon för att kolla match. Så nu måste jag sova om jag ska vakna vid 10. Godnatt folket! :)<3
Michaela


:)

Idag vakna jag vid 11, jag gick upp och kollade på the Bachelorette reprisen. Sen la jag mig i sängen och kollade på amerian pie. Nyss kom syster hem från turkiet. Och så snäll som hon e fick jag en adidas tröja och en lacoste parfym. :) Nu ska jag typ fika lite och så. Och ikväll vet jag inte vad som händer, skriver senare när jag vet. pusss
Michaela

20.12

Just nu sitter jag här och lyssnar på musik. Om ett tag ska jag väl åka iväg och träffa folket. Ingen aning vad vi ska göra, orkar inte bara gå runt eller sitta inne och kolla på film. Ska försöka få med mig alla upp på stan. Där händer de mer än i björkhaga iallafall. De är ju örebrofesten/slottsfestivalen så lite folk lär de vara där uppe, om man har tur. De finns iallfall karuseller om man vill åka. Ne nu måste jag fixa mig, sitter här i nästan enbart bh och trosor. xoxo
Michaela


090801

Vaknade nyss och gick direkt till datorn . Igår blev det ändrade planer . Träffade Nina och Lina för en fika på stan sedan åkte jag hem och istället för filmkväll träffade jag Mickis och Emms en stund . Vi gjorde inget speciellt utan satt inne en stund sen gick vi ut på gatorna . Kollade också på olika klipp på Tuben ! Bl.a det under som spelades x antal gånger under kvällens gång .
Nu ska jag snart fixa mig eftersom jag ska träffa syster runt 4 och åka en snabbis till M-berg sen ska jag träffa Mickis , Emms och Wändi ikväll . Åka till Willy's ska vi också . Nu blir det duschen .

Carro

- Får jag bara fråga en sak ? Det här ser jätte spännande ut , vad är det ?

- Koranen .

- Allright , okej ..

- JAG ÄR MED I AL-QAIDA !!



en kväll hos carruuu :D

hellluu, sry för dåligt bloggande av mig. Men jag orkar inte. Jag ska försöka bättra mig när skolan börjar. Men de känns typ onödig att blogga, e inte så många som läser å nästan inga som kommenterar. Men de får de bli ändring på sen!
Ikväll åkte jag hem till carro & va me henne å emma. mysigt. De var ett tag sen man såg carru. Vi satt mest och prata, vi kollade också på lite olika klipp på tube. & så käkade vi carros muffins, som hon hade bakat till sin mamma. Hihi hon får väl baka nya :D Jag kom hem vid halv 2 kanske. Då tvättade jag bort sminket och nu sitter jag här. & nu är jag as hungrig. Men finns typ inget att äta. Så jag får väl sova för att glömma att jag e hungrig. OCH vet ni ? JAG fyller år om 23 dagar! :D naaaajjjsigt värre! hihi. nu ska jag sova, godnatt på er! <3 btw jag har färgat håret, fast de va ett tag sen nu.. ;)
Michaela

   

RSS 2.0